Meniu
Cosul tau

Valori Pro Detailing

PRO WASH DETAILING S.R.L. se mandreste cu reputatia de a actiona corect si etic in fiecare demers.

Misiunea noastra (a intregii echipe Pro Detailing) este dezvoltarea si cresterea domeniului detailing-ului in Romania. Facem asta prin consultanta gratuita pe care o oferim de fiecare data cand este necesar, cat si prin gama de produse dedicate detailing-ului oferite prin intermediul site-ului www.pro-detailing.ro.

Pentru noi, comunicarea cu tine, clientul si prietenul nostru, este foarte importanta. Tu ai nevoie de produsele corecte pentru fiecare pas al detailing-ului. Te ajutam in alegerea produselor corecte in functie de nevoile tale.

Consultanta noastra se bazeaza pe experienta de peste 10 ani in detailing, pe colaborarile pe care le avem cu detaileri profesionisti din Romania, cat si pe feedback-urile primite de la clienti.

O echipa atinge mult mai usor tintele propuse decat o singura persoana, de aceea noi lucram intotdeauna in echipa cu colegii nostri si cu partenerii nostri. Fiecare membru al echipei Pro Detailing are obligatia de a respecta regulamentele interne, cat si valorile Pro Detailing.

Pro Detailing - True to your car

Iti multumim pentru ca ne-ai ales,
Echipa Pro Detailing