Meniu
Cosul tau

Valori Pro Detailing

Misiune:

Din 2008, misiunea Pro Detailing este aceeasi – de a pune la dispozitia celor atenti la detalii toate mijloacele, cunostintele si solutiile necesare pentru pastrarea obiectelor ca noi; fie ele autoturisme, locuinte, motociclete, ambarcatiuni, scutere, articole din piele, biciclete sau orice alte obiecte al caror aspect conteaza.

Dupa mai bine de 15 ani de activitate in domeniul dinamic al detailingului, continuam sa invatam, sa testam si, implicit, sa evoluam, pentru ca tu sa ai intotdeauna la indemana nu doar produsele potrivite, ci si cunostintele necesare pentru a pastra detaliile impecabile.

Viziune:

Din 2008 am pornit la drum cu dorinta de a crea o lume in care fiecare pasionat sau pasionata de detalii are acces rapid si usor la suportul si produsele de detailing necesare, fara a trece prin procese lungi de testare si invatare.

De mai bine de 15 ani facem tot ce ne sta in putinta si uneori chiar mai mult, pas cu pas, produs cu produs, context cu context, pentru a crea lumea in care tu sa iti poti dedica toata atentia procesului de detailing.

Valori:

Cunostintele acumulate continuu si cu rabdare de-a lungul celor peste 15 ani de activitate si atitudinea onesta fata de pasionatii de detailing sunt si vor fi intotdeauna la baza Pro Detailing.

Stim ca fiecare caz, nevoie si solutie sunt aparte; stim ca fiecare dintre voi este constrans de context, buget, timp si nu numai; tocmai de aceea vei fi tratat/a intotdeauna cu respect si consideratie, iar sfaturile si produsele oferite vor fi cele optime contextului tau.


Pro Detailing - True to your car

Iti multumim pentru ca ne-ai ales,
Echipa Pro Detailing