Meniu
Cosul tau

Cabluri prelungitoare

Cabluri prelungitoare

Cablurile prelungitoare auto reprezinta accesorii esentiale pentru a face fata nevoilor tale de alimentare electrica in masina. Indiferent daca calatoresti pe distante lungi sau ai nevoie de conectarea dispozitivelor tale in timpul calatoriilor, aceste cabluri te ajuta sa ai mereu energia necesara la indemana. Concepute pentru a fi durabile si sigure, cablurile prelungitoare auto asigura o conexiune stabila si eficienta intre priza ta de alimentare auto si dispozitivele tale. Descopera gama noastra variata de cabluri prelungitoare auto, disponibile in diferite lungimi si capacitati, pentru a-ti satisface nevoile de alimentare electrica in masina.

Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 10m
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 10m este un cablul de conectare este destinat vehiculelor care impun cerinte speciale asupra cablului de conectare, de exemplu ambulante special echipate si vehicule de urgenta ale pompierilor.Cantitate: 1 buc..
882,57 LEI 949,00 LEI
stoc furnizor
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug / PlugIn, 1.5m
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug / PlugIn, 1.5m este un cablu de interior pentru alimentarea cu energie a unui incalzitor, incalzitor, splitter, incarcator sau releu. Cablu Prelungitor Defa MiniPlug / PlugIn, 1.5m are o lungime de 1,5 metri, echipat cu un conector DEFA PlugIn si o priza de prote..
300,39 LEI 323,00 LEI
stoc furnizor
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 5m
-7 %
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 5m se mai numeste si DEFA EcoPlug. Cablul de conectare face parte din DEFA WarmUp, ComfortKit si diferite kituri de cabluri. Este conforma cu cerintele ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. Pe langa aceasta, incalzitoarele si cablurile sunt conforme cu cerintele IAT..
300,39 LEI 323,00 LEI
stoc furnizor
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 2.5mm, 5m
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 2.5mm, 5m este utilizat pentru vehicule cu cerinte speciale de cablu de conectare, cum ar fi vehiculele de urgenta. Cablul de conectare MiniPlug 2,5mm2 este livrat doar ca produs separat. Cablurile de conectare DEFA MiniPlug se mai numesc si DEFA EcoPlug.Utilize..
555,21 LEI 597,00 LEI
stoc furnizor
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 1.5mm x 2.5m
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 1.5mm x 2.5m se mai numeste si DEFA EcoPlug. Cablul de conectare face parte din DEFA WarmUp, ComfortKit si diferite kituri de cabluri. Este conforma cu cerintele ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. Pe langa aceasta, incalzitoarele si cablurile sunt conforme cu cer..
211,11 LEI 227,00 LEI
stoc furnizor
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 2.5mm x 2.5m
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cablu Prelungitor Defa MiniPlug, 2.5mm x 2.5m este un cablul de conectare este destinat vehiculelor care impun cerinte speciale asupra cablului de conectare, de exemplu ambulante special echipate si vehicule de urgenta ale pompierilor.Diametru: 2.5mm2Cantitate: 1 buc..
413,85 LEI 445,00 LEI
stoc furnizor
1 - 6 din 6 produse

Explorati selectia noastra de cabluri prelungitoare auto, concepute pentru a oferi flexibilitate si eficienta in vehicul. Cablurile prelungitoare auto disponibile sunt ideale pentru a conecta o varietate de dispozitive si accesorii, asigurand un transfer de energie sigur si eficient. Cu o gama larga de optiuni de la diferiti furnizori de incredere, gasiti cablul prelungitor auto care se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor vehiculului.