Meniu
Cosul tau

Aeroterme

Aeroterme

Aerotermele auto reprezinta solutii ideale pentru confortul termic in vehicule in timpul sezonului rece. Cu ajutorul acestor dispozitive compacte si eficiente, poti mentine temperatura dorita in masina ta in orice conditii. Aerotermele auto utilizeaza tehnologia avansata de incalzire rapida si distributie uniforma a aerului cald, asigurand calatorii placute si sigure in timpul iernii. Fie ca ai nevoie de dezghetarea parbrizului, de incalzirea rapida a habitaclului sau de uscarea rapida a interiorului masinii, aerotermele auto sunt partenerul tau de incredere. Descopera gama noastra variata de aeroterme auto, disponibile in diferite modele si puteri, si asigura-ti confortul termic in fiecare calatorie de iarna

Aeroterma Auto Lampa Kalor Heater, 12V, 160W
-10 %
Aeroterma Auto Defa Termini 2100W
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Incepeti ziua cu interiorul autovehiculului incalzit, chiar si atunci cand temperaturile exterioare sunt negative. Aeroterma Auto Defa Termini 2100W se monteaza discret in interiorul auto. Datorita debitului de aer, interiorul este incalzit rapid. Aceasta aeroterma a fost proiectata pentru o instala..
746,79 LEI 803,00 LEI
stoc furnizor
Aeroterma Auto Defa Termini 1400W
-7 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Incepeti ziua cu interiorul autovehiculului incalzit, chiar si atunci cand temperaturile exterioare sunt negative. Aeroterma Auto Defa Termini 1400W se monteaza discret in interiorul auto. Datorita debitului de aer, interiorul este incalzit rapid. Aceasta aeroterma a fost proiectata pentru o instala..
644,49 LEI 693,00 LEI
stoc furnizor
1 - 3 din 3 produse

Cauta in colectia noastra de aeroterme auto pentru a-ti mentine vehiculul cald in sezonul rece. Aerotermele noastre auto sunt proiectate pentru a oferi caldura eficienta si rapida, transformand calatoriile in zile friguroase intr-o experienta confortabila. Alege dintre optiunile de inalta calitate, usor de instalat si de folosit. Bucura-te de o calatorie linistita, calda si placuta cu ajutorul aerotermei auto potrivite de la noi.