Meniu
Cosul tau

Politica de confidentialitate

PRO WASH DETAILING S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33240.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a te putea contacta daca este necesar. In cazul in care doresti sa iti creezi un cont pe site-ul Pro Detailing este necesara furnizarea unei adrese de mail valide.

Daca trebuie sa te contactam si ai cont creat, vei primi un e-mail. Daca nu reusim pe e-mail sau nu ai un cont creat vom incerca sa te contactam telefonic.

Prin acceptarea "Termeni si conditii" iti exprimi acordul sa primesti confirmare pentru receptionare comanda precum si alte informatii privind status comanda.

Sunt situatii cand iti solicitam informatii suplimentare, de exemplu pentru verificari de securitate. Cand informatii suplimentare sunt solicitate vom incerca sa te informam la momentul colectarii acestora cum intentionam sa le utilizam.

Conform cerintelor regulamentului (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR") pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificat si completat si ale Legii nr. 190/2018 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice PRO WASH DETAILING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de confirmare a comenzilor.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul tau determina imposibilitatea receptionarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C. PRO WASH DETAILING S.R.L., acordul tau este necesar.

Conform regulamentului (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. PRO WASH DETAILING S.R.L.. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Conturile (informatiile aferente) pot fi modificate doar de titularul adresei de mail (in cazul adreselor de mail non-private de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor de mail private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

Recomandam creare de conturi pe adrese private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achizitii pentru entitati juridice.

Iti multumim pentru ca ne-ai ales,
Echipa Pro Detailing