Meniu
Cosul tau

Alpha Bank

Alpha Bank:

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul Pro Detailing, prin cardul de cumparaturi de la Alpha Bank.

Prin cardul de cumparaturi de la Alpha Bank beneficiezi de pana la 3 rate fara dobanda la plata online, pentru orice produs.

Contact CALL CENTER

Pentru asistenta poti apela, de luni pana vineri, in intervalul 8:30 – 20:30 la:

Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) – apel gratuit Telekom Romania;
*alpha (*25742) – Orange si Vodafone;
Apeluri internationale: (021) 455.99.99.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia Payments. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 - Datele personale introduse de tine pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - Pro Detailing si Netopia Payments garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Citeste "Politica de confidentialitate Netopia Payments" si "Politica de confidentialitate Pro Detailing" pentru mai multe informatii despre subiect.

 - Datele tale in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Netopia Payments pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia Payments, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Citeste "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

- SC Pro Wash Detailing SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru incercarile de plata nefinalizate ce duc la lipsa rezervarii produselor din stocul propriu.

Iti multumim pentru ca ne-ai ales,
Echipa Pro Detailing