Meniu
Cosul tau

Dezinfectanti

Dezinfectanti

Protejeaza-ti sanatatea si siguranta cu ajutorul dezinfectantilor de incredere. Gama de dezinfectanti te ajuta sa elimini bacteriile, virusurile si germenii nocivi, asigurand un mediu curat si igienic. Alege dezinfectantii dedicati si beneficiaza de rezultate de inalta calitate in curatenia si igienizarea de zi cu zi.

Protejeaza-ti familia si mediul inconjurator, reducand riscul de raspandire a infectiilor. Obtine un ambient sanatos si sigur, in care te poti bucura de liniste si confort. 

Dezinfectant Alimentar Pastile Cloramina Diversey Suma Tab D4, 300 Tablete
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Alimentar Pastile Cloramina Diversey Suma Tab D4, 300 Tablete este un dezinfectant sub forma tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor, inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor.Proprietati de baza:Dezinfecta..
86,40 LEI 96,00 LEI
stoc furnizor
1 - 1 din 1 produse

Daca vrei sa faci o adevarata curatenie de zile mari, nu cauta mai departe! Avem dezinfectantii potriviti pentru tine - adevaratii super-eroi ai igienei! Cu superputeri antibacteriene si puteri de eliminare a germenilor, acesti dezinfectanti sunt alegerea perfecta pentru un mediu sanatos si curat.

Porneste intr-o aventura dezinfectanta si scapa de invazia microbilor! Infrunta bacteriile in lupta lor finala si asigura-ti o casa proaspata si lipsita de germeni. Curatenie impecabila si protectie eficienta - asta inseamna sa fii echipat cu dezinfectantii potriviti.