Meniu
Cosul tau

Pudra de control

Pudra de control

Obtine rezultate impecabile in vopsirea ta cu ajutorul pudrei de control special concepute pentru industria vopsitoriei. Pudra de control pentru vopsitorie este un instrument indispensabil, care te ajuta sa obtii suprafete netede si uniforme, eliminand imperfectiunile si asigurand o aderenta optima a vopselei. Cu ajutorul noastre, vei putea controla eficient dispersia particulelor de vopsea, obtinand astfel rezultate precise si profesionale. Simplu de utilizat si cu rezultate remarcabile, pudra de control pentru vopsitorie reprezinta alegerea ideala pentru orice proiect de vopsire. Asigura-ti succesul in vopsire cu produsele noastre de inalta calitate si obtine finisaje impecabile.

Spray Control Colad Easy2Check, 400ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cel mai eficient si eficient produs pentru a verifica eventualele nereguli in timpul slefuirii panourilor.„Finisajul lucios” ajuta la detectarea oricaror defecte sau abateri de culoare. Pulverizati panoul dupa procesul de slefuire pentru a verifica suprafetele reparate asupra neregulilor. Poate fi f..
30,60 LEI 36,00 LEI
stoc furnizor
Praf Control Colad Control Powder, 100gr
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Ghid de slefuire pentru a fi utilizat ca strat de control pentru slefuire pe umpluturi.Praf Control Colad Control Powder, 100gr ajuta la crearea unui finisaj perfect, evidentiind imperfectiunile din chit sau suprafetele amorsate. Detecteaza urmele de zgarieturi din slefuire, astfel incat acestea sa ..
155,55 LEI 183,00 LEI
stoc furnizor
Pudra de Control 3M Dry Guide Coat, 50g
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Pudra de Control 3M Dry Guide Coat, 50g este utilizata in procesul de slefuire a grundului uscat pentru a identifica imperfectiunile de suprafata, cum ar fi gauri si zgarieturi adanci in grund. Atunci cand slefuiesti materialul de umplere din poliester, se asigura ca umplutura este plata fara valuri..
158,10 LEI 186,00 LEI
stoc furnizor
Praf Control Portocaliu 3M Dry Guide Coat, 50gr
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Descopera imperfectiunile de suprafata cu Praf Control Portocaliu 3M Dry Guide Coat, 50gr. Praf Control Portocaliu 3M Dry Guide Coat, 50gr nu necesita mascare inainte de utilizare si nu are timp de uscare dupa aplicare. Evidentiaza defecte, cum ar fi orificiile in umplutura corpului si zgarieturile ..
158,10 LEI 186,00 LEI
stoc furnizor
Praf Control Verde Finixa, 150g
-13 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Praf Control Verde Finixa, 150g este folosit pentru a detecta imperfectiunile. Pulberea va permite operatorului sa obtina o planeitate perfecta a suprafetei si a contururilor corpului egale cu cele originale. In procesul de reparare, pulberea este utilizata inainte de aplicarea stratului de baz..
125,28 LEI 144,00 LEI
stoc furnizor
Praf Control Negru Finixa, 150g
-13 %
Praf Control Negru Finixa, 150g este o pudra de control este folosita pentru a detecta imperfectiunile. Pulberea ii permite operatorului sa obtina o planeitate perfecta a suprafetei si a contururilor corpului egale cu cele originale. In procesul de reparare, pulberea este utilizata inainte de aplica..
125,28 LEI 144,00 LEI
stoc furnizor
Spray Control Colad Control Spray, 500ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Ajuta la obtinerea unei suprafete perfect slefuite fara a deteriora zonele adiacente.Ghid de slefuire pentru a fi utilizat pe chituri sau suprafete de grund inainte de slefuire.Avantajele Spray Control Colad Control Spray, 500ml:- special dezvoltat ca strat de ghidare pentru utilizare pe chituri sau..
48,45 LEI 57,00 LEI
nu este in stoc
1 - 7 din 7 produse