Meniu
Cosul tau

Produse Meguiar's Marine

Meguiar's Marine

Ceea ce a inceput in urma cu un secol ca un simplu laborator de lustruire de mobila si fabrica in garajul fondatorului Frank Meguiar, Jr., se intinde acum pe glob ca un brand international cu produse pentru ingrijirea masinilor. Sarbatorind 110 ani in 2011, Meguiar's®Inc. a devenit una dintre cele mai importante companii de produse de ingrijire a suprafetei din lume, oferind produse foarte specializate pentru aproape orice tip de suprafata. Meguiar's Marine este gama de produse pentru ingrijirea suprafetelor ambarcatiunilor.

Solutie Spalare Ambarcatiuni Meguiar's Boat Soap, 1.89L
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Solutie Spalare Ambarcatiuni Meguiar's Boat Soap, 1.89L indeparteaza in siguranta si rapid murdaria, fara a indeparta protectia cu ceara. Actiunea de spumare de lunga durata si formula cu pH neutru ajuta la o curatare blanda.Cantitate: 1.89 L..
90,95 LEI 107,00 LEI
stoc furnizor
Ceara Lichida Ambarcatiuni Meguiar's Cleaner Wax, 946 ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Ceara Lichida Ambarcatiuni Meguiar's Cleaner Wax, 946 ml cu formula non-abraziva curata, lustruieste si protejeaza rapid toate suprafetele marine sau RV cu gel coat din fibra de sticla intr-un singur pas. Indeparteaza in siguranta si eficient oxidarea usoara, ceata, zgarieturile minore si varte..
131,75 LEI 155,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Barci Meguiar's Gel Wash, 3.78L
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Solutie Curatare Barci Meguiar's Gel Wash, 3.78L este super gros, super bogat si super concentrat. Spre deosebire de alte solutii de curatare de pe piata, combina balsamul bogat cu stralucitor optic, pentru a spori stralucirea si luciul suprafetei gelului. Emulsifiantii bogati ridica spuma, murdaria..
179,35 LEI 211,00 LEI
stoc furnizor
Pasta Polish Ambarcatiuni Meguiar's M44 Color Restorer, 476ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Pasta Polish Ambarcatiuni Meguiar's M44 Color Restorer, 476ml este un produs eficient ce indeparteaza in mod sigur oxidarea, petele si petele usoare de pe suprafetele stratului de fibra de sticla. Revigoreaza culoarea si imbunatateste luciul pentru a dezvalui aspectul vibrant original.Diminuarea par..
67,15 LEI 79,00 LEI
stoc furnizor
Meguiar's Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner - Solutie Curatare Vinil & Cauciuc
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Meguiar's Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner - Solutie Curatare Vinilin & Cauciuc este un produs ce curata si revitalizeaza toate suprafetele din vinil  si cauciuc intr-un singur pas.Protejeaza suprafetele tratate impotriva razelor UV ce sunt foarte dauntoare.Continut: 473 ml..
63,75 LEI 75,00 LEI
in stoc
Solutie Curatare Vopsea Barci Meguiar's Oxidation Remover, 473ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Solutie Curatare Vopsea Barci Meguiar's Oxidation Remover, 473ml restabileste culoarea originala a suprafetelor mai vechi cu strat de gel din fibra de sticla, eliminand in mod eficient degradarea suprafetei. Formulat cu uleiuri de alimentare imbogatite pentru a spori finisajul si abrazivii unici car..
65,45 LEI 77,00 LEI
stoc furnizor
1 - 6 din 6 produse