Meniu
Cosul tau

Produse Meguiar's Marine

Ceea ce a inceput in urma cu un secol ca un simplu laborator de lustruire de mobila si fabrica in garajul fondatorului Frank Meguiar, Jr., se intinde acum pe glob ca un brand international cu produse pentru ingrijirea masinilor. Sarbatorind 110 ani in 2011, Meguiar's®Inc. a devenit una dintre cele mai importante companii de produse de ingrijire a suprafetei din lume, oferind produse foarte specializate pentru aproape orice tip de suprafata. Meguiar's Marine este gama de produse pentru ingrijirea suprafetelor ambarcatiunilor.

Pasta Polish Ambarcatiuni Meguiar's M44 Color Restorer, 476ml
-15 %
Pasta Polish Ambarcatiuni Meguiar's M44 Color Restorer, 476ml este un produs eficient ce indeparteaza in mod sigur oxidarea, petele si petele usoare de pe suprafetele stratului de fibra de sticla. Revigoreaza culoarea si imbunatateste luciul pentru a dezvalui aspectul vibrant original.Diminuarea par..
67,15 LEI 79,00 LEI
stoc furnizor
Meguiar's Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner - Solutie Curatare Vinil & Cauciuc
-15 %
Meguiar's Vinyl & Rubber Cleaner / Conditioner - Solutie Curatare Vinilin & Cauciuc este un produs ce curata si revitalizeaza toate suprafetele din vinil  si cauciuc intr-un singur pas.Protejeaza suprafetele tratate impotriva razelor UV ce sunt foarte dauntoare.Continut: 473 ml..
63,75 LEI 75,00 LEI
stoc furnizor
Meguiar's Gold Teak Oil - Ulei Lemn Barca
-15 %
Meguiar's Gold Teak Oil - Ulei Lemn Barca reintinereste si protejeaza lemnul, redandu-i culoarea naturala. Previne uscarea lui de la expunerea la intemperiile naturii. Meguiar's Gold Teak Oil - Ulei Lemn Barca este ideal pentru toate suprafetele din lemn ale unei barci.Continut: 473 ml..
104,55 LEI 123,00 LEI
nu este in stoc
1 - 3 din 3 produse