Meniu
Cosul tau
Produs

Aici vei gasi ultimele produse adaugate in portofoliul Pro Detailing.
Din 2008 dezvoltam permanent portofoliul de produse; pentru amatori, profesionisti, pasionati si toti cei care isi iubesc si ingrijesc masinile.
Din 2008 ne informam permanent in privinta noilor solutii si tehnologii, testam, descoperim si, mai ales, te ascultam. Altfel nu am avea cum sa fim true to your car.

Folie PPF Fumurie Stek Dyno Shade, 0.61 x 1m ochelari de soare, dar pentru masina ta. DYNOshade este o folie TPU de protectie impotriva luminii (LPF) cu o nuanta violeta si un strat superior patentat. DYNOshade ofera o protectie optima a farurilor impotriva petelor de apa, insectelor, excrement..
307,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Fumurie Stek Dyno Smoke, 0.61 x 1m ascuns, misterios de intunecat DynoSmoke este o folie de protectie impotriva luminii (LPF) TPU de culoare gri, cu un strat superior de proprietate. DYNOsmoke ofera o protectie optima a farurilor impotriva petelor de apa, insectelor, excrementelor de pasar..
307,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Mata Stek Dyno Matt, 1.52 x 1m a extins frontierele atat ale protectiei, cat si ale stilului. In cadrul finisajului sau mat ultramodern, folia premium de protectie a vopselei ofera o protectie puternica impotriva principalelor tipuri de contaminare si deteriorare. Aplicabil tutur..
621,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Transparenta Stek Dyno Shield, 1.82 x 1m ofera o pelicula de protectie a vopselei (PPF) premium acoperita. Stratul nostru de acoperire nano-ceramica este lipit de film la nivel molecular, oferind proprietati hidrofobe extreme si eliminand practic nevoia de ceara si acoperiri superioar..
669,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Transparenta Stek Dyno Shield, 1.52 x 1m ofera o pelicula de protectie a vopselei (PPF) premium acoperita. Stratul nostru de acoperire nano-ceramica este lipit de film la nivel molecular, oferind proprietati hidrofobe extreme si eliminand practic nevoia de ceara si acoperiri superioare de ..
553,00 LEI
stoc furnizor
Set Curatare Interior Starline Nano Cockpit
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Set Curatare Interior Starline Nano Cockpit contine un sistem complet de produse destinate curatarii profesionale si protectiei nano-active a interiorului masinii. Set Curatare Interior Starline Nano Cockpit inlocuieste produsele conventionale pe baza de silicon, care apoi raman pe suprafa..
165,75 LEI 195,00 LEI
stoc furnizor
Rola Hartie 3 Straturi Zewa, 230 foi pentru utilizare indelungata in toata casa. Ambalaj reciclabil. Reciclabil conform ISO 18604, pentru diverse scopuri. Posibilitatea efectiva de reciclare depinde de diversi factori, de exemplu disponibilitatea regionala a unui sistem de reciclare.Produsele Z..
23,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Rufe Diversey Clax 100 22A1, 20L
-10 %
Detergent Rufe Diversey Clax 100 22A1, 20L este un promotor de detergent eficient, bazat pe un amestec de surfactanti neionici. Acest produs arata performante excelente asupra petelor. Acesta contine un optic de stralucire pentru aplicare la toate temperaturile, care este stabil in prezenta de ..
1.210,50 LEI 1.345,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Degresant Profesional Diversey Suma Break Up D3.5, 5L
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Detergent Degresant Profesional Diversey Suma Break Up D3.5, 5L este un degresant lichid concentrat pentru curatarea suprafetelor foarte murdare din bucatarie. Detergent Degresant Profesional Diversey Suma Break Up D3.5, 5L este un detergent lichid alcalin, destinat degresarii manuale a tu..
209,70 LEI 233,00 LEI
stoc furnizor
Palnie Lichid Parbriz Starline Flexifill
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Palnie Lichid Parbriz Starline Flexifill complet compatibila cu Škoda, VW, Audi si Seat. Partial cu Peugeot, Citroën, Volvo, Subaru si BMW.Cantitate: 1 buc..
29,75 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Talpa Aspirator Standard Taski Aero 8 / Aero 15 pentru aspirator standard Aspirator Profesional Taski Aero 8 / Aero 5. Diametru: 32 mm.Cantitate: 1 buc..
287,00 LEI
stoc furnizor
Set Sac Hartie Aspirator Taski Vento 8, 10 bucContinut: 1 set ( 10 buc )..
233,00 LEI
stoc furnizor
Set Sac Hartie Aspirator Taski Vento 15, 10 bucCantitate: 1 set ( 10 buc )..
271,00 LEI
stoc furnizor
Set Sac Hartie Aspirator Taski Go, 10 bucCantitate: 1 set ( 10 buc )..
73,00 LEI
stoc furnizor
Set Sac Hartie Aspirator Taski Aero 8 / 15, 10 buc pentru aspiratoarele Aspirator Profesional Taski Aero 8 si Aspirator Profesional Taski Aero 15.Cantitate: 1 set ( 10 buc )..
191,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Set Perii Aspirator Taski Aero 8 Plus / 15 Plus, 2 buc este un set de perii pentru aspiratoarele Aspirator Profesional Taski Aero 8 Plus sau Aspirator Profesional Taski Aero 15 Plus.Diametru: 32 mm.Cantitate: 1 set ( 2 buc )..
99,00 LEI
stoc furnizor
Rola Hartie 2 Straturi Zewa, 325 foi economica, pentru utilizare indelungata in toata casaSpecificatii tehnice Rola Hartie 2 Straturi Zewa, 325 foi:- prosoape de hartie de bucatarie in 2 straturi, de culoare alba;- extra absorbante;- 325 de prosoape de hartie/ rola;- rola gigant;- compozit..
23,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Virucid Suprafete Domestos 24H Plus, 2L curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (p..
29,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Virucid Domestos Taski Sani 4 in 1, 750ml este un detergent dezinfectant lichid cu efect detartrant si dezodorizant pentru grupuri sanitare. Este un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant combinat pentru grupuri sanitare pentru toate suprafetele dure rezistente la aciz..
21,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Virucid Domestos Extended Power, 750ml curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pe..
15,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Virucid Domestor Extended Power Atlantic, 750ml curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau d..
15,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Baie Domestos Extended Power Citrus, 750 ml curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile.Formula noua Extended Power ofera o protectie de 3X mai indelungata impotriva calcarului..
17,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Detergent Lichid Desfundare Tevi Domestos Pro Formula, 1L patrunde prin apa care nu se scurge. Elimina rapid blocajele si mirosurile, actionand in doar 15 minute.Beneficii Detergent Lichid Desfundare Tevi Domestos Pro Formula, 1L:- formula puternica;- actioneaza in apa stagnanta;- elimina ..
21,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Detergent Dezinfectant Virucid Suprafete Domestos 24H Plus, 5L curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant virucid lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile.Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurger..
61,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Detartrant Domestos Pro Formula, 750ml cu formula sa densa cu efect de durata, dizolva rapid depunerile de calcar din vasul de toaleta, lasand in urma un parfum placut. Foloseste ca detergent obisnuit zilnic sau lasa sa actioneze mai mult timp pentru o detartrare mai eficienta.Se poate folosi in sig..
23,00 LEI
stoc furnizor
Aspirator Profesional Taski Aero 8 Plus de inalta eficienta integreaza tehnologia de ultima generatie si este prevazut cu un motor extrem de eficient. Iar datorita tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilentios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie si designul functional, seria PLUS ofera us..
1.885,00 LEI
stoc furnizor
Aspirator Profesional Taski Aero 8 este extrem de eficient si sunt prevazut cu un motor de 585 W de ultima generatie care ofera aceleasi rezultate de curatare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate gratie sistemului ingenios al fluxului de aer si tehnologiei unice whisp..
1.479,00 LEI
stoc furnizor
Aspirator Profesional Taski Aero 15 Plus de inalta eficienta integreaza tehnologia de ultima generatie si este prevazut cu un motor extrem de eficient. Iar datorita tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilentios. Rezultatul simbiozei dintre tehnologie si designul functional, seria PLUS of..
2.229,00 LEI
stoc furnizor
Aspirator Profesional Taski Aero 15 este extrem de eficient si sunt prevazut cu un motor de 585 W de ultima generatie care ofera aceleasi rezultate de curatare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate gratie sistemului ingenios al fluxului de aer si tehnologiei unice whis..
1.767,00 LEI
stoc furnizor
Set Covorase Textil Fiat 500 Mats, Ivory / Negru, 4 buc
-10 %
Set Covorase Textil Fiat 500 Mats, Ivory / Negru, 4 buc dau un stil masinii si este foarte util. Covorasele din fata (sofer, pasager) sunt personalizate cu emblema Fiat 500, iar cel de la sofer vine cu un punct de fixare pentru a evita miscarea in timpul condusului.Cantitate: 1 set ( 4 buc )..
398,70 LEI 443,00 LEI
stoc furnizor (7 - 10 zile)
Set Covorase Textil Fiat 500 Mats, Negru / Ivory, 4 buc
-10 %
Set Covorase Textil Fiat 500 Mats, Negru / Ivory, 4 buc dau un stil masinii si este foarte util. Covorasele din fata (sofer, pasager) sunt personalizate cu emblema Fiat 500, iar cel de la sofer vine cu un punct de fixare pentru a evita miscarea in timpul condusului.Cantitate: 1 set ( 4 buc )..
443,70 LEI 493,00 LEI
stoc furnizor (7 - 10 zile)
Ceara Lichida Turtle Wax Graphene Flex Wax, 680ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Ceara Lichida Turtle Wax Graphene Flex Wax, 680ml este o ceara de pulverizare flexibila oferind o acoperire puternica de ceara cu grafen, cu luni de protectie de lunga durata la apasarea unui tragaci. Utilizeaza acest produs atat pe suprafete umede, cat si pe suprafete uscate, pentru un luciu i..
92,65 LEI 109,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Intretinere Interior Turtle Wax Streak Free Mist Interior Detailer, 591ml
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Solutie Intretinere Interior Turtle Wax Streak Free Mist Interior Detailer, 591ml pentru interiorul ultra-premium indeparteaza praful si amprentele de pe sticla, cauciuc, materiale plastice dure, vinil si chiar piele pentru a curata in profunzime si a reimprospata interiorul masinii. Pulverizat..
58,65 LEI 69,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Textil Diversey Tapi Spot 1, 500ml
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Spray Curatare Textil Diversey Tapi Spot 1, 500ml este un aerosol destinat indepartarii petelor solubile in solventi de pe mochete si tapiterii. Este eficient in mod special impotriva petelor de creion, ruj, ulei, asfalt, crema de pantofi si cerneala.Beneficii Spray Curatare Textil Diverse..
98,10 LEI 109,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Suprafete Cif Pro Formula, 400ml
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Spray Curatare Suprafete Cif Pro Formula, 400ml pentru lustruirea mobilei indeparteazua praful si murdaria de pe suprafetele din lemn impermeabilizate si asigura un strat protector impotriva uzurii.Beneficii Spray Curatare Suprafete Cif Pro Formula, 400ml:-curata, protejeaza si lustruieste..
33,30 LEI 37,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Lemn Cif Pro Formula, 400ml
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Spray Curatare Lemn Cif Pro Formula, 400ml pentru lustruirea mobilei indeparteazua praful si murdaria de pe suprafetele din lemn impermeabilizate si asigura un strat protector impotriva uzurii.Beneficii Spray Curatare Lemn Cif Pro Formula, 400ml:- curata, protejeaza si lustruieste intr-un ..
29,70 LEI 33,00 LEI
stoc furnizor
1 - 36 din 610 produse