Meniu
Cosul tau
Produs

Aici vei gasi ultimele produse adaugate in portofoliul Pro Detailing.
Din 2008 dezvoltam permanent portofoliul de produse; pentru amatori, profesionisti, pasionati si toti cei care isi iubesc si ingrijesc masinile.
Din 2008 ne informam permanent in privinta noilor solutii si tehnologii, testam, descoperim si, mai ales, te ascultam. Altfel nu am avea cum sa fim true to your car.

Masina Polish Orbitala Liquid Elements T3000 V3, 10 mm are o orbita de 10 mm, taler de 125 mm montat standard si o putere de 750 wati. Datorita posturii constante cu electronica de la distanta, rotatia libera a placii suport nu se opreste nici macar la inclinari usoare pe suprafetele rotunde.In..
741,00 LEI
Cele mai populare arome Wunder-Baum sub o noua forma. Parfum mai intens si persistent. Produse cu grija fata de natura, din fibre de lemn reciclat. Capac reglabil.Aroma: Parfumul dulce al cireselor coapte si zemoase, cu o tonalitati de vanilie, ananas si capsuni.Cantitate: 1 buc..
17,00 LEI
Cele mai populare arome Wunder-Baum sub o noua forma. Parfum mai intens si persistent. Produse cu grija fata de natura, din fibre de lemn reciclat. Capac reglabil.Aroma: Parfumul aerului cald tropical, o combinatie echilibrata de parfumuri din fructe tropicale, echilibrate cu un parfum dulce, floral..
17,00 LEI
Cele mai populare arome Wunder-Baum sub o noua forma. Parfum mai intens si persistent. Produse cu grija fata de natura, din fibre de lemn reciclat. Capac reglabil.Aroma: Parfum masculin, cu o nota proaspata de mosc echilibrata cu aroma inconfundabila a uleiului de cedru.Cantitate: 1 buc..
17,00 LEI
Cu un design atractiv si modern, Odorizant Auto Wunder-Baum Clip, Bubble Gum are un rol universal, putand fi utilizat atat in masini, in case sau birouri.Aroma: Parfum dulce plin de nostalgie, o explozie de arome dulci din fructe: cirese, pere, banane si vanilie echilibrate cu o tenta de parfum..
15,00 LEI
Cu un design atractiv si modern, Odorizant Auto Wunder-Baum Clip, Tropical are un rol universal, putand fi utilizat atat in masini, in case sau birouri.Aroma: TropicalParfurmurile din seria Clips sunt personalizate printr-o gama placuta de culori si au o perioada lunga de utilizare datorita polimeri..
15,00 LEI
Cu un design atractiv si modern, Odorizant Auto Wunder-Baum Clip, New Car are un rol universal, putand fi utilizat atat in masini, in case sau birouri.Aroma: Mirosul placut al unei masinii noi, abia scoasa din fabrica.Parfurmurile din seria Clips sunt personalizate printr-o gama placuta de culori si..
15,00 LEI
Cu un design atractiv si modern, Odorizant Auto Wunder-Baum Clip, Black Ice are un rol universal, putand fi utilizat atat in masini, in case sau birouri.Aroma: Parfum masculin, cu o nota proaspata de mosc echilibrata cu aroma inconfundabila a uleiului de cedru.Parfurmurile din seria Clips sunt perso..
15,00 LEI
Cu un design atractiv si modern, Odorizant Auto Wunder-Baum Clip, Vanilla are un rol universal, putand fi utilizat atat in masini, in case sau birouri.Aroma: VanilieParfurmurile din seria Clips sunt personalizate printr-o gama placuta de culori si au o perioada lunga de utilizare datorita polimerilo..
15,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Beach Days, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Beach DaysCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Celebrate, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: CelebrateCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Red Hot, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Red HotCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Orange Juice, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Suc de portocaleCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Jungle Fever, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum exotic, racoritor cu o nota tonifianta de parfum din flori de hibiscus.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Kirsche, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfumul dulce al cireselor coapte si zemoase, cu o tonalitati de vanilie, ananas si capsuniCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Midnight Chic, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfumul feminin, dulce, aroma inconfundabila al liliacului din serile de mai.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Erdbeeren, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum proaspat de capsuni proaspat culese, cu tente de zmeura, portocala si vanilie.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Summer Cotton, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum curat de bumbac rascolit de briza verii, cu tenta de migdale si mar verde si prospetime data de aroma de moscCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Zitrone, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum puternic si proaspat, perfect echilibrat , cu extrase de lime, lamaie si si portocala.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum City Style, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum masculin, cu aroma intensa de apa de colonie echilibrate cu aroma inconfundabila a uleiului de cedru.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Daisy Chain, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum feminin placut si delicat, aroma margaretelor proaspat culese.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Leather, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum de piele moale care da un aer sofisticat oricarui spatiu, cu note prosetime date de mosc, anason si menta. Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Zimt-Apfel, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum de mere zemoase amestecate cu scortisoara, echilibrat cu uleiuri din lemn de pomi fructiferi si frunze de pin.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Sportfrische, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum floral, o combinatie de liliac, lavanda si trandafir, cu o tenta de aer sarat echilibrate cu aroma inconfundabila a uleiului de cedru.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Tropical, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfumul aerului cald tropical, o combinatie echilibrata de parfumuri din fructe tropicale, echilibrate cu un parfum dulce, floral.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Cafe, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Aroma bogata, de nuci, boabelor de cafea proaspat macinate si a vanilie.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Frosted Pine, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Frosted PineCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Relax, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: RelaxCantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Gruner Apfel, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum racoritor de mar verde cu o tenta dulce data de combinatia miresmelor dulci de iasomie, vanilie si piersica.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Kokosnuss, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfumul aerului cald tropical, o aroma intensa de cocos cu o tenta de ananas, echilbrate cu aroma dulce a vaniliei.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Arctic White, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum modern si racoritor cu aroma intensa de iasomie cu o tenta de citrice, echilibrate cu parfumuri dulci de vanilie si trandafir.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Mai-Tai, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Aroma dulce a Pacificului de Sud, o combinatie de parfumuri din fructe exotice: mango si guava verde, echilibrate cu parfumul patrunzator de gimbir.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Pina Colada, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfumul celebrei bauturi revigorante, o combinatie echilibrata de parfumuri din fructe tropicale: ananas, cocos si portocala.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Bubble Gum, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum dulce plin de nostalgie, o explozie de arome dulci din fructe: cirese, pere, banane si vanilie echilibrate cu o tenta de parfum de citrice.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Everfresh, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Parfum racoritor al padurilor vesnic verzi, imbogatit cu un miros dulce de ierburi si flori de camp.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
Odorizant Auto Wunder-Baum Vanillaroma, de o constanta si inalta calitate, cu o forma distinctiva.Aroma: Dulce si gustos, parfum clasic si intens de vanilie echilibrat cu o tenta de parfum de orhidee si prospetimea parfumului de citrice.Cantitate: 1 buc..
7,00 LEI
1 - 36 din 190 produse