Meniu
Cosul tau

Valvoline

Valvoline
Spray Curatare Frane Valvoline Brake Cleaner, 500ml este un aerosol puternic cu agent de curatare asistata care indeparteaza instantaneu toata murdaria si praful de pe franele masinii si motoarele electrice de pornire, fara a lasa reziduuri in urma. Este, de asemenea, un degresant universal si poate..
23,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vaselina Ceramica Valvoline Ceramic Grease, 500ml este o vaselina ceramica de calitate premium, fara metale. Este creat special pentru tratarea pieselor care sunt supuse unei sarcini mari de lucru si/sau care sunt expuse la temperaturi foarte ridicate. Acest produs este conceput ca un spray cu..
57,00 LEI
stoc furnizor
Spray Pornire Motor Valvoline Motor Start, 500ml este un spray de prima clasa folosit pentru a trata problemele de pornire la motoarele cu ardere interna. Ceea ce il face extrem de eficient este formula sa inteligenta, pe baza de eter. Produsul este util mai ales in lunile reci cand pornirea mo..
49,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vaselina Valvoline Vaseline Spray, 500ml este un lubrifiant puternic, de uz general, de cea mai inalta calitate, creat pentru a pastra diferite piese si componente ale vehiculului si pentru a le proteja impotriva uzurii. Este formulat cu ingrediente premium si se caracterizeaza prin transparen..
39,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vaselina Lant Valvoline Industrial Chain Grease, 500ml este un spray cu jet directionat de inalta calitate, destinat lubrifierii transmisiilor cu lant care sunt supuse sarcinilor grele. Acest produs special are proprietati de vaselina, dar este conceput pentru a fi prelucrat ca uleiul. Este un..
47,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vaselina cu Teflon Valvoline PTFE Dry, 500ml este un lubrifiant uscat, de inalta calitate, dezvoltat pentru a trata piesele mecanice din metal sau plastic in care nu se doreste reziduuri de ulei sau grasime.Beneficii Spray Vaselina cu Teflon Valvoline PTFE Dry, 500ml:- factorul de frecare foar..
71,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vaselina Alba cu PTFE Valvoline White Grease, 500ml este o vaselina de pulverizare extrem de eficienta folosita ca lubrifiant pentru piesele mecanice din plastic sau metal. Acest spray tehnic auto mentine piesele si componentele protejate de uzura, coroziune, apa si conditii meteorologice nefa..
51,00 LEI
stoc furnizor
Spray Protectie Contacte Electrice Valvoline Electro Protect, 500ml este un electroconservant de inalta calitate utilizat pentru a preveni problemele de pornire cauzate de obicei de umiditate. Este rezistent la apa si umezeala si are proprietati de penetrare exceptionale. Utilizarea regulata a ..
41,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiere Valvoline Silicone Spray, 500ml este un spray cu silicon de calitate premium, recomandat pentru protectia si lubrifierea unei game largi de componente si piese de echipamente auto fabricate din plastic si cauciuc. Produsul este conceput pentru a oferi protectie superioara, lubrifier..
49,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiere Lant Valvoline Synthetic Chain Lube, 500ml este un lubrifiant extrem de eficient, formulat cu ingrediente de inalta calitate, care asigura o frecare scazuta si o lubrifiere remarcabila. Este dezvoltat special pentru a satisface cerintele exigente ale transmisiilor cu lant de mare vi..
55,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiere cu Teflon Valvoline PTFE Spray, 500ml este un lubrifiant cu aerosoli de inalta calitate conceput pentru a proteja piesele mecanice din metal si plastic impotriva depunerilor de ulei si grasime. Valvoline PTFE Spray este un lubrifiant lichid sub presiune eficient, potrivit pentr..
37,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiant Multifunctional Valvoline Multi Spray, 500ml este un ulei universal de inalta calitate utilizat pentru lubrifierea, protejarea si curatarea partilor din metal si plastic. Lubrifiantul lichid multifunctional Multi Spray este, de asemenea, aplicat pentru a elibera componentele blocate..
49,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curele Transmisie Valvoline V - Belt Spray, 500ml este un produs de calitate premium conceput pentru a mentine protejate curelele trapezoidale. Acest spray ajuta la gestionarea si prevenirea alunecarii si scartaitului si se caracterizeaza prin proprietati adezive exceptionale. Valvoline V-Belt..
35,00 LEI
stoc furnizor
Spray Cupru Valvoline Valvoline Copper Spray, 500ml este un spray de inalta calitate, cu un continut unic de cupru. Echipa Valvoline a conceput aceasta formula specifica pentru a crea un produs care va preveni in mod eficient uzura si lipirea conexiunilor filetate care sunt de obicei expuse la tempe..
83,00 LEI
stoc furnizor
Spray Adeziv cu Prenandez Valvoline Glue Spray, 500ml este un adeziv de calitate superioara, eficient atat pentru aderenta permanenta, cat si pentru temporara a suprafetelor realizate din diverse materiale. Are un model de pulverizare cu o latime de aproximativ 10 centimetri, ceea ce il face usor de..
69,00 LEI
stoc furnizor
In cazul majoritatii produselor de curatare a franelor, producatorii pretind ca acestea se evapora instantaneu, insa acestea lasa reziduuri. Nu si Valvoline. Produsul nostru este special conceput pentru a controla rata de evaporare, astfel ca uleiul dizolvat si contaminatorii sa fie indepartati, nu ..
27,00 LEI
stoc furnizor
Spray Degripant Valvoline Penetrating Oil, 500ml este un lubrifiant presurizat de inalta calitate, destinat slabirii pieselor ruginite. Uleiul penetrant Valvoline a fost special formulat pentru a patrunde rugina si coroziunea si pentru a elibera elementele de fixare. Datorita tensiunii sale superfic..
41,00 LEI
nu este in stoc
1 - 17 din 17 produse