Meniu
Cosul tau

Stergatoare Geam

Stergatoare Geam

Stergatoare Geam care constau in raclete sau bureti pentru sters geamul cu usurinta si rapiditate.

Acest produs poate fi livrat in easybox
Racleta Inox Sters Geamuri Esenia, 35cm este eficienta si sigura in utilizare. Cu un design simplu dar bine realizat, aceasta reprezinta un ajutor de nadejde atunci cand aveti de curatat suprafete netede sau ferestre. Racleta de sters geamuri se ataseaza cu usurinta la orice tip de maner, fix s..
33,00 LEI
stoc furnizor
Burete Sters Geamuri cu Maner Esenia, 35cm este rezistent si puternic absorbant, permitand umezirea suprafetei de curatat si inmuierea murdariei. Astfel, spalatul geamurilor si suprafetelor netede va fi mult simplificat. Buretele se ataseaza cu usurinta pe un stergator sau racleta si poate fi u..
25,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Racleta Profesionala Inox Sters Geamuri Esenia, 35cm este eficienta si sigura in utilizare. Cu un design simplu dar bine realizat, aceasta reprezinta un ajutor de nadejde atunci cand aveti de curatat suprafete netede sau ferestre. Racleta de sters geamuri se ataseaza cu usurinta la orice tip de..
59,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Inox Sters Geamuri Esenia, 45cm este eficienta si sigura in utilizare. Cu un design simplu dar bine realizat, aceasta reprezinta un ajutor de nadejde atunci cand aveti de curatat suprafete netede sau ferestre. Racleta inox de sters geamuri se ataseaza cu usurinta la orice tip de maner, ..
37,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Inox Sters Geamuri Esenia, 45cm ajuta la indepartarea imediata a apei, este prevazuta cu maner anatomic ce nu permite mainii sa oboseasca. Geamurile sunt curatate dintr-o singura miscare. Racleta de sters geamuri se ataseaza cu usurinta la orice tip de maner, fix sau telesc..
89,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Pardoseala Sters Apa Rosu Esenia, 55cm este ideala pentru o uscare rapida a pardoselilor. Racleta pentru pardoseala cu dimensiunea de 55 cm este fabricata din plastic ABS si are incorporat burete gros ce faciliteaza la indepartarea lichidelor de pe orice suprafata orizontala. Lama indep..
15,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Inox Pardoseala Sters Apa Esenia, 75cm este ideala pentru o uscare rapida a pardoselilor. Aceasta poate fi utilizata cu succes in halele de productie, spitale, centre comerciale si nu numai. Este indicata cu precadere in curatenia profesionala. Datorita buretelui dublu cu c..
45,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Pardoseala Sters Apa Verde Esenia, 55cm este fabricata din plastic ABS si are incorporat burete gros ce faciliteaza la indepartarea lichidelor de pe orice suprafata orizontala. Lama indeparteaza cu succes excesul de apa datorita buretelui gros, lasand pardoseala aproape uscata, acest lu..
15,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Pardoseala Sters Apa Albastru Esenia, 55cm este ideala pentru o uscare rapida a pardoselilor. Racleta pentru pardoseala cu dimensiunea de 55 cm este fabricata din plastic ABS si are incorporat burete gros ce faciliteaza la indepartarea lichidelor de pe orice suprafata orizontala. Lama i..
15,00 LEI
nu este in stoc
1 - 9 din 9 produse