Meniu
Cosul tau

Produse Stek

Stek

Stek ofera o folie de protectie pentru vopsea, hidrofob si cu efect de auto-vindecare. Disponibil in finisaje lucioase, mat si sclipici.

Folie PPF Transparenta Stek Dyno Shield, 1.52 x 1m ofera o pelicula de protectie a vopselei (PPF) premium acoperita. Stratul nostru de acoperire nano-ceramica este lipit de film la nivel molecular, oferind proprietati hidrofobe extreme si eliminand practic nevoia de ceara si acoperiri superioare de ..
553,00 LEI
in stoc
Folie PPF Fumurie Stek Dyno Shade, 0.61 x 1m ochelari de soare, dar pentru masina ta. DYNOshade este o folie TPU de protectie impotriva luminii (LPF) cu o nuanta violeta si un strat superior patentat. DYNOshade ofera o protectie optima a farurilor impotriva petelor de apa, insectelor, excrement..
307,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Fumurie Stek Dyno Smoke, 0.61 x 1m ascuns, misterios de intunecat DynoSmoke este o folie de protectie impotriva luminii (LPF) TPU de culoare gri, cu un strat superior de proprietate. DYNOsmoke ofera o protectie optima a farurilor impotriva petelor de apa, insectelor, excrementelor de pasar..
307,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Mata Stek Dyno Matt, 1.52 x 1m a extins frontierele atat ale protectiei, cat si ale stilului. In cadrul finisajului sau mat ultramodern, folia premium de protectie a vopselei ofera o protectie puternica impotriva principalelor tipuri de contaminare si deteriorare. Aplicabil tutur..
621,00 LEI
stoc furnizor
Folie PPF Transparenta Stek Dyno Shield, 1.82 x 1m ofera o pelicula de protectie a vopselei (PPF) premium acoperita. Stratul nostru de acoperire nano-ceramica este lipit de film la nivel molecular, oferind proprietati hidrofobe extreme si eliminand practic nevoia de ceara si acoperiri superioar..
669,00 LEI
stoc furnizor
1 - 5 din 5 produse