Meniu
Cosul tau

Produse Ring Automotive

Ring este dedicat ajutarii soferilor, tehnicienilor si specialistilor in vehicule comerciale sa obtina mai mult de la vehicule. Inovam constant pentru a aduce tehnologii de inalta performanta si inovatoare atat soferilor, cat si profesionistilor.

Lampa Control Led Ring Automotive Under Bonnet, 15W este usoara, reglabila si adecvata pentru montare pe orice vehicul. Cu trei niveluri de lumina, cap reglabil la 40 ° si iluminare cu unghi larg de 60 °, cei care se bazeaza pe instrument pot avea incredere ca vor avea cele mai mari niveluri de..
559,00 LEI
stoc furnizor
Lampa Control Led Ring Automotive Magflex REIL4000, magnetica, flexibila, care are tehnologie LED cu banda, oferind o lumina de cinci ori mai stralucitoare decat lampa LED standard echivalenta. Lampa are doua carlige suspendate, precum si un magnet puternic, oferindu-va utilizarea mainilor libere. A..
249,00 LEI
stoc furnizor
Lampa Control Led Ring Automotive Magflex Twist, 250 lm, care lumineaza exact acolo unde ai nevoie de ea. O lumina puternica, cu unghi larg de 250 lumeni, face ca Lampa Control Led Ring Automotive Magflex Twist, 250 lm sa fie ideala pentru ateliere. Usor, dur si cu o rotatie de 360 ° si cl..
225,00 LEI
stoc furnizor
Lampa Control Led Ring Automotive Magflex Pivot, 400 lm, pentru a ilumina cel mai inaccesibil spatiu. Lampa Control Led Ring Automotive Magflex Pivot, 400 lm combina un design subtire cu rotatie si inclinare pe mai multe axe, ceea ce inseamna ca lumina poate fi directionata exact acolo und..
253,00 LEI
stoc furnizor
Lampa Control Led Ring Automotive Magflex Slim, 250 lm, pentru a aduce lumina in cele mai inguste spatii din compartimentul motorului. Emite pana la 250 de lumeni, cu lumina alba de 6000K, pentru conditii de lucru confortabile. Ideal pentru iluminare larga, precum si pentru iluminarea spatiilor ingu..
131,00 LEI
stoc furnizor (3 - 5 zile)
1 - 5 din 5 produse