Promotii Pro Detailing Promotii Pro Detailing
Categorii
 
Producatori
Informatii

Produsele ce nu se afla in stocul fizic al magazinului, se pot aduce pe comanda in aproximativ 7 - 10 zile lucratoare de la furnizorii externi. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 

Articole

Cum si cu ce sa iti usuci corect masina dupa spalare!

Stim ca am intarziat cu continuarea seriei educationale, dar ne revansam. În timp ce vă bucurați … (citeste mai mult)

Urmeaza spalarea exteriorului auto

In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci prespalarea exteriorului. Acest lucru l-am fac … (citeste mai mult)

Cum si de ce facem prespalarea auto

In postul anterior ti-am aratat cum sa cureti corect jantele, anvelopele si pasajele rotilor cu un … (citeste mai mult)

Sa incepem - Cum sa iti cureti singur rotile masinii rapid si usor

In postul anterior iti spuneam de un proiect menit sa acopere nevoile de baza in intretinerea auto. … (citeste mai mult)

Bazele intretinerii auto - Vrem sa ne cunosti

Salut, Numele meu este Stelian si astazi vreau sa iti spun cateva cuvinte despre magazinul pe care … (citeste mai mult)

Regulament campanie

“Masina intretinuta”

 

Art.1  Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei


Campania este organizata de  SC PRO WASH DETAILING SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Porumbacu, Nr. 72, Sect. 6. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.


Art. 2. Durata campaniei si aria de desfasurare


Campania se desfasoara  pe site-ul www.pro-detailing.ro in perioada 24 iulie - 31 august 2015. Pentru a beneficia de promotie, participantii trebuie sa inregistreze comanda pe site-ul www.pro-detailing.ro


Art. 3 Mecanismul campaniei


Pentru a participa la  campania “Masina intretinuta” clientii Pro-Detailing.ro trebuie sa comande de cel putin 400 lei din magazinul online www.pro-detailing.ro in perioada 24 iulie - 31 august 2015.


Produsul cadou Pro Detailing Prosop Uscare Auto 90x60 cm (49920) se acorda astfel: 1 buc cadou pentru o comanda cu valoare egala sau mai mare de 400 lei.


Produsul cadou se acorda o singura data per comanda.


Art. 4. Dreptul de participare


Campania  “Masina intretinuta” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si au drept de participare toti cei care achizitioneaza in perioada 24 iulie - 31 august 2015 produse conform regulamentului.


Art.5. Limitarea raspunderii


Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii pe pagina de internet www.pro-detailing.ro

Copyright © Pro-Detailing.ro 2020