Meniu
Cosul tau

Regulament campanie

“Masina intretinuta”

 

Art.1  Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei


Campania este organizata de  SC PRO WASH DETAILING SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Porumbacu, Nr. 72, Sect. 6. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.


Art. 2. Durata campaniei si aria de desfasurare


Campania se desfasoara  pe site-ul www.pro-detailing.ro in perioada 24 iulie - 31 august 2015. Pentru a beneficia de promotie, participantii trebuie sa inregistreze comanda pe site-ul www.pro-detailing.ro


Art. 3 Mecanismul campaniei


Pentru a participa la  campania “Masina intretinuta” clientii Pro-Detailing.ro trebuie sa comande de cel putin 400 lei din magazinul online www.pro-detailing.ro in perioada 24 iulie - 31 august 2015.


Produsul cadou Pro Detailing Prosop Uscare Auto 90x60 cm (49920) se acorda astfel: 1 buc cadou pentru o comanda cu valoare egala sau mai mare de 400 lei.


Produsul cadou se acorda o singura data per comanda.


Art. 4. Dreptul de participare


Campania  “Masina intretinuta” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei si au drept de participare toti cei care achizitioneaza in perioada 24 iulie - 31 august 2015 produse conform regulamentului.


Art.5. Limitarea raspunderii


Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producandu-si efectele din momentul publicarii respectivei informatii pe pagina de internet www.pro-detailing.ro