Promotii Pro Detailing Promotii Pro Detailing
Categorii
 
Producatori
Informatii

Produsele ce nu se afla in stocul fizic al magazinului, se pot aduce pe comanda in aproximativ 7 - 10 zile lucratoare de la furnizorii externi. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 

Articole

Cum si cu ce sa iti usuci corect masina dupa spalare!

Stim ca am intarziat cu continuarea seriei educationale, dar ne revansam. În timp ce vă bucurați … (citeste mai mult)

Urmeaza spalarea exteriorului auto

In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci prespalarea exteriorului. Acest lucru l-am fac … (citeste mai mult)

Cum si de ce facem prespalarea auto

In postul anterior ti-am aratat cum sa cureti corect jantele, anvelopele si pasajele rotilor cu un … (citeste mai mult)

Sa incepem - Cum sa iti cureti singur rotile masinii rapid si usor

In postul anterior iti spuneam de un proiect menit sa acopere nevoile de baza in intretinerea auto. … (citeste mai mult)

Bazele intretinerii auto - Vrem sa ne cunosti

Salut, Numele meu este Stelian si astazi vreau sa iti spun cateva cuvinte despre magazinul pe care … (citeste mai mult)

Protectie Ceramica Gyeon (Quartz Coating)

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum. Anterior, exploatat de catre cei mai pretentiosi utilizatori din industria electronica sau folosit pentru protejarea transporturilor feroviare, acest compus este in prezent introdus in industria auto, intr-o forma unica de catre Gyeon. Datorita unor procese chimice speciale, siliciul este amestecat cu anumiti solventi, care permit aplicarea sa pe suprafata vopsita, avand ca rezultat o duritate substantiala. Proprietatile esentiale ale protectiei pe baza de quartz sunt capacitatea sa de a stimula duritatea totala a vopselii, crescand-o pana la nivelul de 9H (pe scara Mohs), precum si grosimea acesteia. Prin urmare, ar trebui mentionat ca ceva unic in varietatea parametrilor vopselurilor auto, deoarece este singura protectie cu o grosime masurabila pana la 1 micron. Dupa evaporarea tuturor solventilor continuti in produs, stratul protector devine ferm, solid si extrem de durabil. Datorita grosimii stratului de cuart, microzgarieturile si oxidarea ce pot aparea in timpului procesului clasic de spalare sau ca rezultat al depunerilor extinse de substante caustice (excremente pasari, etc), nu mai ajung la vopsea, suprafata ramanand intacta. Datorita moleculelor foarte mici, bine delimitate, orice dezordine a integritatii structurale (din cauza factorilor externi) este practic imposibila.

Pachetele oferite de echipa Pro Detailing (centru detailing autorizat Gyeon), sunt urmatoarele:

Gyeon Q2 Prime (se aplica 2 straturi):

Gyeon Q2 Prime este o protectie avansata pentru vopseaua auto, care nu numai ca ofera o durabilitate mai mare, dar ofera si efect hidrofob superb. Spre deosbire de alte produse, datorita continului sau ridicat de SIO2 (dioxid de siliciu), Gyeon Q2 Prime ofera o incredibila transparenta stratului protector. De asemenea, este rezistent la orice tip de produs chimic cu pH intre 2 si 11. Durabilitatea ajunge pana la 12 luni/20.000 km. Duritatea vopselii creste cu 2H pe scara Mohs. Datorita pretului competitiv, Gyeon Q2 Prime este o alternativa foarte buna, in locul clasicelor protectii: ceara, sealant, etc.

Preturi:

Clasa mica - 600 lei
Clasa medie - 740 lei
Clasa mare & SUV - 900 lei

Nota: Preturile serviciilor nu includ TVA. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie vopsea.

Gyeon Q2 Mohs (se aplica 2 straturi):

Gyeon Q2 Mohs este produsul de top al celor de la Gyeon si cel mai dur strat protector pentru vopselurile auto, dezvoltat pana acum. Testele de laborator dovedesc duritatea stratului complet uscat, duritate ce poate ajunge pana la 9 pe scara Mohs. Acest lucru depaseste cu pana la 2 unitati straturile standard, pe o scara de pana la 10 unitati. Rezultatele testelor au dovedit, de asemenea, ca Gyeon Q2 Mohs adauga o duritate de pana la 5h stratului de lac. Acest produs este complet rezistent la orice tip de produs chimic cu pH intre 2 si 11. Aceasta performanta este absolut unica in protectia vopselurilor auto. Testele pe termen lung, in conditii reale, au aratat o durabilitate de peste 12 luni, cu un efect hidrofob de peste 80%, imediat dupa aplicarea si uscarea stratului de protectie. Gyeon Q2 Mohs lasa un finisaj foarte lucios, fiind mai mult ca sticla si oferind un usor aspect mai umed si o stralucire naturala.

Preturi:

Clasa mica - 830 lei
Clasa medie - 1110 lei
Clasa mare & SUV - 1300 lei

Nota: Preturile serviciilor nu includ TVA. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie vopsea.

Gyeon Q2 Mohs+ (se aplica 2 straturi Mohs + 1 strat Gyeon Q2 Phobic):


Gyeon Q2 Mohs+ este un set profesional de protectie ceramica pentru vopseaua auto ce poate fi aplicata doar de detaileri autorizati Gyeon. Setul Q2 Mohs+ contine celebrul produs Mohs si Q2 Phobic (se aplica intr-un singur strat dupa aplicarea celor 2 straturi de Mohs). Gyeon Q2 Mohs+ ofera o crestere de duritate cu peste 5H pe scara Mohs, iar durabilitatea este de cel putin 24 luni sau 25.000 km. Pachetul Gyeon Q2 Mohs+ vine insotit de 24 luni garantie (in cele 24 de luni protectie isi va pastra cel putin 80% din proprietatile sale).

Aceasta combinatie asigura cea mai buna calitate si un efect vizual incomparabil cu alte protectii ceramice sau cu o ceara de inalta calitate.

Preturi:

Clasa mica - 1900 lei
Clasa medie - 2400 lei
Clasa mare & SUV - 2900 lei


Nota: Preturile serviciilor nu includ TVA. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie vopsea.

Pentru programari sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0726156914 sau click aici

 

Copyright © Pro-Detailing.ro 2020