Meniu
Cosul tau

Protectie Ceramica Gyeon (Quartz Coating)

Protectie Ceramica Gyeon

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum. Anterior, exploatat de catre cei mai pretentiosi utilizatori din industria electronica sau folosit pentru protejarea transporturilor feroviare, acest compus este in prezent introdus in industria auto, intr-o forma unica de catre Gyeon.

Datorita unor procese chimice speciale, siliciul este amestecat cu anumiti solventi, care permit aplicarea sa pe suprafata vopsita, avand ca rezultat o duritate substantiala. Proprietatile esentiale ale protectiei pe baza de quartz sunt capacitatea sa de a stimula duritatea totala a vopselii, crescand-o pana la nivelul de 9H (pe scara Mohs), precum si grosimea acesteia. Prin urmare, ar trebui mentionat ca ceva unic in varietatea parametrilor vopselurilor auto, deoarece este singura protectie cu o grosime masurabila pana la 1 micron.

Dupa evaporarea tuturor solventilor continuti in produs, stratul protector devine ferm, solid si extrem de durabil. Datorita grosimii stratului de cuart, microzgarieturile si oxidarea ce pot aparea in timpului procesului clasic de spalare sau ca rezultat al depunerilor extinse de substante caustice (excremente pasari, etc), nu mai ajung la vopsea, suprafata ramanand intacta.

Datorita moleculelor foarte mici, bine delimitate, orice dezordine a integritatii structurale (din cauza factorilor externi) este practic imposibila.

Pachetele oferite de echipa Pro Detailing (centru detailing autorizat Gyeon), sunt urmatoarele:

Gyeon Q2 Mohs (se aplica 2 straturi):

Gyeon Q2 Mohs este produsul de top al celor de la Gyeon si cel mai dur strat protector pentru vopselurile auto, dezvoltat pana acum. Testele de laborator dovedesc duritatea stratului complet uscat, duritate ce poate ajunge pana la 9 pe scara Mohs. Acest lucru depaseste cu pana la 2 unitati straturile standard, pe o scara de pana la 10 unitati.

Rezultatele testelor au dovedit, de asemenea, ca Gyeon Q2 Mohs adauga o duritate de pana la 5h stratului de lac. Acest produs este complet rezistent la orice tip de produs chimic cu pH intre 2 si 11. Aceasta performanta este absolut unica in protectia vopselurilor auto. Testele pe termen lung, in conditii reale, au aratat o durabilitate de peste 12 luni, cu un efect hidrofob de peste 80%, imediat dupa aplicarea si uscarea stratului de protectie.

Gyeon Q2 Mohs lasa un finisaj foarte lucios, fiind mai mult ca sticla si oferind un usor aspect mai umed si o stralucire naturala.

Preturi:

Clasa mica si medie - 1000 lei
Clasa mare & SUV - 1300 lei

Nota: Preturile serviciilor nu includ TVA. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie vopsea.

Gyeon Q2 Duraflex (se aplica 1 strat Gyeon Q2 Base + 1 strat Gyeon Q2 Flexi):

Gyeon Certificate


Gyeon Q2 Duraflex este un set profesional de protectie ceramica pentru vopseaua auto ce poate fi aplicata doar de detaileri autorizati Gyeon. Setul Q2 Duraflex contine celebrul produs Gyeon Q2 Base si Q2 Flexi (se aplica intr-un singur strat dupa aplicarea stratului Base). Gyeon Q2 Duraflex ofera o crestere de duritate cu peste 5H pe scara Mohs, iar durabilitatea este de pana la 60 luni.

Aceasta combinatie asigura cea mai buna calitate si un efect vizual incomparabil cu alte protectii ceramice sau cu o ceara de inalta calitate.

Preturi:

Clasa mica si medie - 2000 lei
Clasa mare & SUV - 2500 lei

Nota: Preturile serviciilor nu includ TVA. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie vopsea.

Pentru programari sau mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi la 0736.951.735 sau click aici.