Meniu
Cosul tau

Produse Pro-Tec

Pro-Tec este un brand de calitate al grupului BlueChem care opereaza la nivel global. Acesta reprezinta chimia vehiculelor extrem de eficienta si ecologica, care este dezvoltata, testata si fabricata in laboratoare interne, ateliere de testare si hale de productie. PRO-TEC este disponibil pe fiecare continent prin intermediul unei retele mondiale de distribuitori, angrosisti și ateliere.

Aditiv Ulei Etansare Motor Protec Engine Oil Stop Leak, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Etansare Motor Protec Engine Oil Stop Leak, 375ml - combinatia de componente extrem de eficiente si inovatoare regenereaza garniturile din plastic si cauciuc in circuitul de ulei si il mentine moale. Pierderea de ulei prin etansari sau inele pistonului este redusa sau oprita, ceea ce red..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Etansare Ulei Cutie Viteze Protec Gear Oil Stop Leak, 50ml
-9 %
Scurgerea de ulei a angrenajului opreste in mod fiabil pierderea de ulei de pe garniturile cutiilor de viteze manuale. Aditiv Etansare Ulei Cutie Viteze Protec Gear Oil Stop Leak, 50ml protejeaza cutia de viteze impotriva lipsei de lubrifiere si a deteriorarii cauzate de pierderea de ulei. Redu..
19,11 LEI 21,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Cutie Viteze Manuala Protec Easy Gear, 50ml
-9 %
Bariera antifrictiune extrem de eficienta etanseaza toate suprafetele interne ale motoarelor si echipamentelor. Reduce in mod remarcabil uzura si garanteaza o lubrifiere optimizata pe toata gama de temperaturi. Pastreaza etansarile, garniturile arborelui si inelele „o” moi si suple. Aditiv Cutie Vit..
20,93 LEI 23,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Ulei Motor Protec Oil Booster, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Motor Protec Oil Booster, 375ml creste performanta, reduce consumul de ulei si combustibil, frictiunea si uzura, protejeaza impotriva ruginii si coroziunii, previne contaminarea uleiului si a circulatiei lubrifiantilor, neutralizeaza acizii nocivi ai motorului si previne intarirea etansa..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Ulei Cutie Automata Protec Automatic Transmission Conditioner, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Cutie Automata Protec Automatic Transmission Conditioner, 375ml reduce frictiunea, faciliteaza procesul de schimbare si sustine intretinerea garniturilor si a inelelor de etansare. Acest lucru are ca rezultat o schimbare mai usoara si o durata de viata mai lunga. Re-depunerea rasinilor s..
42,77 LEI 47,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Sistem Diesel Protec Diesel System Super Clean, 375ml
-9 %
Aditiv Sistem Diesel Protec Diesel System Super Clean, 375ml este un produs de curatare de inalta performanta pentru toate motoarele diesel, care este optimizat pentru utilizarea in vehicule cu filtre de particule si contine numai ingrediente fara cenusa. Indeparteaza contaminarea cauzata operationa..
44,59 LEI 49,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Protectie si Etansare Motor Protec Nano Engine Protect and Seal, 375ml
-9 %
Solutie Protectie si Etansare Motor Protec Nano Engine Protect and Seal, 375ml creeaza o bariera nano foarte activa in ulei, care protejeaza toate suprafetele interne ale motoarelor si echipamentelor, cum ar fi sistemul de ulei, cutii de viteze manuale si diferentiale. Garniturile, garniturile inela..
53,69 LEI 59,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Cutie Automata Protec, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Cutie Automata Protec, 375ml rezolva si elimina in mod fiabil rasinile, reziduurile de ulei oxidat, depunerile operationale si impuritatile din circuitul de ulei de transmisie. Cutia de viteze automata curata intregul sistem. Are un efect de reducere a zgomotului si asigura o schimb..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Spray Indepartare Rugina Protec MoS2 Rust Remover, 400ml
-9 %
Spray Indepartare Rugina Protec MoS2 Rust Remover, 400ml - se infiltreaza si dizolva rugina si slabeste piesele corodate solid. Produsul opreste coroziunea, reduce frictiunea si actioneaza hidrofob.Cantitate: 400ml..
28,21 LEI 31,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml - Supape de inalta performanta si curatator de injectie. Puterea si energia pentru toate motoarele pe benzina.Beneficii Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml:- imbunatateste performanta motorului- elimina depunerile de carbon de ..
37,31 LEI 41,00 LEI
stoc furnizor
Kit Indepartare Ulei din Radiator Protec Radiator Oil Cleaner 2-C, 188ml
-9 %
Kit Indepartare Ulei din Radiator Protec Radiator Oil Cleaner 2-C, 188ml curata in mod fiabil intregul sistem de racire si indeparteaza dur depunerile uleioase cauzate de garniturile defecte ale chiulasei sau scurgerile de radiatoare. Alte contaminari cauzate operational, de ex. namolul de racire, v..
40,95 LEI 45,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Sistem Diesel Protec Diesel System Cleaner, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Sistem Diesel Protec Diesel System Cleaner, 375ml indeparteaza contaminarea cauzata operational sustinuta in sistemul de alimentare cu combustibil al motoarelor diesel de la rezervor la camerele de ardere. Indeparteaza depunerile de rasina, elibereaza duzele de injectie si pompele de..
42,77 LEI 47,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Etansare Sistem Racire Protec Radiator Stop Leak, 375ml
-9 %
Aditiv Etansare Sistem Racire Protec Radiator Stop Leak, 375ml etanseaza fiabile racitoarele de apa si schimbatoarele de caldura, pompele de apa si supapele care scurg, conexiunile slabite si furtunurile de lichid de racire fisurate fara a infunda sistemul. Utilizarea Aditiv Etansare Sistem Rac..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Universala Protec Bio Power Cleaner, 500ml
-9 %
Solutie Curatare Universala Protec Bio Power Cleaner, 500ml este un produs natural de curatare fara ingrediente chimice, cu o putere de curatare senzationala!Ideala pentru toate tipurile de suprafete: piele, textile, plastic etc. Solutie Curatare Universala Protec Bio Power Cleaner, 500ml este foart..
26,39 LEI 29,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Filtru Particule Protec DPF Flushing Liquid, 1000ml
-9 %
Solutie Curatare Filtru Particule Protec DPF Flushing Liquid, 1000ml rezolva si elimina toate depunerile de funingine si reziduurile din filtrul de particule. Lichidul de spalare curata usor si poate fi utilizat perfect pe toate piesele din aluminiu, magneziu, zinc si cadmiu. Produsul poate fi utili..
62,79 LEI 69,00 LEI
stoc furnizor
Spray Antiblocare Frane Protec Brake Anti-Seize, 500ml
-9 %
Lubrifiant de inalta performanta; foarte rezistent la temperatura si presiune; mentine toate componentele franelor.Beneficii Spray Antiblocare Frane Protec Brake Anti-Seize, 500ml:- protectie durabila impotriva ruginii si coroziunii- ajuta la prevenirea si eliminarea tipatului de frana- asigura..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Interior Motor Protec Engine Flush, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Interior Motor Protec Engine Flush, 375ml indeparteaza contaminarea operationala si depunerile de rasina din intregul circuit de ulei si lubrifiere, reziduurile si carbonizarea din inelele pistonului si zona cilindrului superior, neutralizeaza acizii nocivi ai motorului. Acest lucru..
37,31 LEI 41,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Intretinere Radiator Protec Radiator Conditioner, 375ml
-9 %
Solutie Intretinere Radiator Protec Radiator Conditioner, 375ml protejeaza aparatul de aer conditionat impotriva ruginii si coroziunii, previne electroliza si cavitatia, lubrifiaza supapele, termostatele si pompele de apa, schimbatoarele de caldura si imbunatateste schimbul de caldura al lichidului,..
30,03 LEI 33,00 LEI
stoc furnizor
Spuma Curatare A/C Protec Aircondition Foam Cleaner, 250ml
-9 %
Spuma Curatare A/C Protec Aircondition Foam Cleaner, 250ml activa la suprafata pentru curatarea profesionala si eficienta a interiorului sistemului de aer conditionat. Indeparteaza reziduurile si mucegaiul si ucide ciupercile si bacteriile. Neutralizeaza mirosurile neplacute.Cantitate: 250ml..
30,03 LEI 33,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare A/C Protec Klima Fresh A/C Refresh, 100ml
-9 %
Solutie Curatare A/C Protec Klima Fresh A/C Refresh, 100ml asigura aer curat si curat in interiorul vehiculului si elimina mirosurile neplacute. Sistemul de aer conditionat functioneaza mai eficient si cu performante de racire optime. Produsul ofera un miros placut si proaspat intregului interior al..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Spray Degripant Injectoare Protec Injector Dismantling Aid, 400ml
-9 %
Pentru a elibera compusi blocati si problematici in zona motorului si a chiulasei (cum ar fi injectoare, bujii incandescente etc.) Ajutorul pentru demontarea injectorului Spray Degripant Injectoare Protec Injector Dismantling Aid, 400ml rupe coroziunea si reziduurile de pe suprafata prin racirea ext..
37,31 LEI 41,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Interior Protec Interior Care Spray, 500ml
-9 %
Solutie Curatare Interior Protec Interior Care Spray, 500ml este un spray de inalta performanta care curata si pastreaza interiorul masinii. Curata, protejeaza si conserva materialele plastice, pielea si cauciucul. Efect anti-static, impermeabil la praf si apa. Protejeaza lumina intensa, razele UV, ..
28,21 LEI 31,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Debitmetru Aer Protec Air Flow Sensor Cleaner, 500ml
-9 %
Produs special de curatat pentru curatarea rapida si atenta a partilor sensibile ale senzorului de flux de aer la motoarele pe benzina si diesel.Spray Curatare Debitmetru Aer Protec Air Flow Sensor Cleaner, 500ml indeparteaza cu usurinta contaminarea la firul fierbinte sau la placa fierbinte si se e..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiere Lant Protec Adhesive Grease Spray, 400ml
-9 %
Spray Lubrifiere Lant Protec Adhesive Grease Spray, 400ml este un lubrifiant complet sintetic, puternic adeziv, pentru toate imbinarile, balamalele, lanturile si multe altele. Produsul formeaza un strat de protectie centrifugal de lunga durata si rezistent la presiune ridicata, care respinge apa, es..
48,23 LEI 53,00 LEI
stoc furnizor
Tratament Diesel Antifum Protec Diesel Anti Smoke, 150ml
-9 %
Tratament Diesel Antifum Protec Diesel Anti Smoke, 150ml reduce semnificativ fumul de evacuare si bataile neplacute ale tuturor motoarelor de papetarie si motoare diesel mobile. Creste numarul cetanic de combustibili diesel. Produsul asigura ungerea perfecta a tuturor pieselor in miscare din sistemu..
20,93 LEI 23,00 LEI
stoc furnizor
Spray Vopsea Cupru Protec Copper Spray Lacquer, 400ml
-9 %
Odata cu aplicarea Spray Vopsea Cupru Protec Copper Spray Lacquer, 400ml, se formeaza o pelicula de protectie acrilica rezistenta la apa pe termen lung, care acopera si protejeaza petele deteriorate. Produsul este rezistent la intemperii si se usuca rapid.Cantitate: 400ml..
68,25 LEI 75,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiere Silicon Protec Silicone Lube, 400ml
-9 %
Spray Lubrifiere Silicon Protec Silicone Lube, 400ml este o combinatie de substante active pe baza de silicon cu calitati remarcabile de alunecare si protectie. Este formulat pentru utilizare pe suprafete de contact metal-nemetal sau nemetal-nemetalic. Spray Lubrifiere Silicon Protec Silicone L..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml
-9 %
Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml mentine supapele de admisie, duzele de injectie si camerele de ardere libere de reziduuri de cocs, reduce frictiunea in motor si protejeaza toate suprafetele metalice de coroziune. Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml reduce consumul d..
17,29 LEI 19,00 LEI
stoc furnizor
Tratament Ulei Antifum Protec Oil Anti Smoke, 375ml
-9 %
Amestec inovator de produse care reduce semnificativ generarea de fum si evacuare a funinginei pentru toate motoarele cu 4 timpi, GPL si diesel. Ideal pentru vehicule cu consum ridicat de ulei. Tratament Ulei Antifum Protec Oil Anti Smoke, 375ml asigura o lubrifiere optima a tuturor partilor in misc..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Radiator Protec Radiator Flush, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Radiator Protec Radiator Flush, 375ml elimina depunerile operationale din intregul sistem de racire. Indeparteaza, de asemenea, depunerile de var si blana, protejeaza impotriva ruginii si coroziunii, dizolva namolul periculos al radiatorului si curata racitoarele de apa, cazanele si ..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Protectie Sistem Directie Protec Power Sterring Nano Protect, 100ml
-9 %
Aditiv Protectie Sistem Directie Protec Power Sterring Nano Protect, 100ml cu formula inovatoare bazata pe cea mai recenta nanotehnologie. Bariera anti-frecare Nano extrem de eficienta protejeaza toate suprafetele interne ale sistemului de servodirectie si diferentialele impotriva uzurii. Formula ex..
26,39 LEI 29,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Admisie Diesel Protec Diesel Applicator Spray, 400ml
-9 %
Spray Curatare Admisie Diesel Protec Diesel Applicator Spray, 400ml pentru curatarea admisiei de aer a motoarelor diesel. Chiar si depunerile puternic adezive si grele vor fi indepartate fara reziduuri. In acest caz, supapa completa si sistemul de admisie, in special supapele de admisie, inelele pis..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Spray Lubrifiant Intretinere Protec Special Maintenance, 500ml
-9 %
Spray Lubrifiant Intretinere Protec Special Maintenance, 500ml nu contine grasimi, ulei si solvent, dar are o actiune de glisare, lubrifiere si protectie foarte activa. Patrundere acitiva si aderenta ridicata. Ungere sigura in toate intervalele de temperatura. Hidrofug si protectie pe termen lung im..
28,21 LEI 31,00 LEI
stoc furnizor
Spray Cupru Anti-Blocare Protec, 400ml
-9 %
Lubrifianti speciali de inalta calitate si anti-confiscare cu caracteristici de divizare foarte bune si efect anti-confiscare datorita unei combinatii de particule moleculare de cupru si un ciment sintetic complet de lunga durata. Spray Cupru Anti-Blocare Protec, 400ml este destinat in special tempe..
57,33 LEI 63,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Clapeta Acceleratie Protec Throttle Body Cleaner, 500ml
-9 %
Spray Curatare Clapeta Acceleratie Protec Throttle Body Cleaner, 500ml - Indeparteaza guma / rasina, uleiul, depunerile grase si murdaria, se evapora complet in cateva secunde, fara a lasa reziduuri, permitand o functionare mai libera si consumul redus de combustibil, ajuta la ralanti si previne blo..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Filtru Particule Protec DPF Super Clean, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Filtru Particule Protec DPF Super Clean, 375ml de mare putere pentru filtrele de particule diesel este o solutie speciala de aditivi diesel, care este utilizata ca ajutor de regenerare in sistemele de filtrare a particulelor diesel. Reduce temperatura de aprindere a funinginei colect..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Afişare 1 - 36 din 45 (2 pagini)