Meniu
Cosul tau

Produse Lewi

Lewi


Suport Manson Spalator Lewi, 45 cm
-10 %
Suport Manson Spalator Lewi, 45 cm este un ajutor de nadejde atunci cand va doriti geamuri impecabile. Forma sa ergonomica permite o prindere ferma, fara a lasa mana sa alunece sau sa oboseasca. In plus, rezerva de manson pentru spalator este usor de atasat. In vederea curatarii unei supra..
39,60 LEI 44,00 LEI
stoc furnizor
Suport Manson Spalator Lewi, 35cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Suport Manson Spalator Lewi, 35cm este un ajutor de nadejde atunci cand va doriti geamuri impecabile. Forma sa ergonomica permite o prindere ferma, fara a lasa mana sa alunece sau sa oboseasca. In plus, rezerva de manson pentru spalator este usor de atasat. In vederea curatarii unei supraf..
39,60 LEI 44,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Manson Spalator Lewi, 45 cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Manson Spalator Lewi, 45 cm este realizata din materiale rezistente, puternic absorbante ce permit inlaturarea chiar si a murdariei persistente si a petelor intarite. Este ideala pentru a fi utilizata pe suprafete generoase si este usor de spalat. Fibrele lungi ale rezervei manson permi..
53,10 LEI 59,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Manson Spalator Lewi, 35cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Manson Spalator Lewi, 35cm este realizata din materiale rezistente, puternic absorbante ce permit inlaturarea chiar si a murdariei persistente si a petelor intarite. Este ideala pentru a fi utilizata pe suprafete generoase si este usor de spalat. Fibrele lungi ale rezervei manson permit..
45,90 LEI 51,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Manson Spalator Abraziv Lewi, 45 cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Manson Spalator Abraziv Lewi, 45 cm este perfecta pentru munca dificila deoarece este dotata cu o suprafata abraziva pe una din parti, permitand indepartarea murdariei greu de abordat altfel. Rezerva manson este realizata din materiale rezistente, puternic absorbante si este ideala pent..
54,00 LEI 60,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Manson Spalator Abraziv Lewi, 35 cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Manson Spalator Abraziv Lewi, 35 cm este perfecta pentru munca dificila deoarece este dotata cu o suprafata abraziva pe una din parti, permitand indepartarea murdariei greu de abordat altfel. Rezerva manson este realizata din materiale rezistente, puternic absorbante si este ideala pent..
47,70 LEI 53,00 LEI
stoc furnizor
Razuitor Metalic cu Maner Lewi, 10cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Razuitor Metalic cu Maner Lewi, 10cm pentru petele persistente si murdaria greu de indepartat, razuitorul metalic Lewi, cu lama de 10 cm este ideal pentru a simplifica munca. Spaclul metalic Lewi poate fi folosit pentru curatarea podelelor de pete de vopsea, glet, dar si pentru indepartarea res..
78,30 LEI 87,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Sters Geamuri si Spalator Lewi Vice Versa, 45cm
-10 %
Racleta Profesionala Sters Geamuri si Spalator Lewi Vice Versa, 45cm pentru eficienta sporita in curatarea ferestrelor un produs 2 in 1 precum racleta profesionala pentru sters geamuri si spalatorul Lewi nu trebuie sa lipseasca personalului administrativ. Aceasta unealta adera foarte bine la su..
126,00 LEI 140,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Sters Geamuri si Spalator Lewi Vice Versa, 35 cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Racleta Profesionala Sters Geamuri si Spalator Lewi Vice Versa, 35 cm nu trebuie sa lipseasca personalului administrativ. Aceasta unealta adera foarte bine la suprafata, lasand geamurile impecabile, fara mult efort. In vederea curatarii unei suprafete mai generoase, racletei profesionale i se p..
119,70 LEI 133,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 45cm
-10 %
Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 45cm este si motivul pentru care trebuie sa optezi numai pentru raclete profesionale calitative, fiabile si sigure in utilizare. Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 35cm ajuta la indepartarea imediata a apei, este prevazuta cu maner anatomic ce nu permit..
97,20 LEI 108,00 LEI
stoc furnizor
Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 35cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 35cm este si motivul pentru care trebuie sa optezi numai pentru raclete profesionale calitative, fiabile si sigure in utilizare. Racleta Profesionala Sters Geamuri Lewi, 35cm ajuta la indepartarea imediata a apei, este prevazuta cu maner anatomic ce nu p..
90,00 LEI 100,00 LEI
stoc furnizor
Maner Telescopic Lewi, 300 cm
-10 %
Maner Telescopic Lewi, 300 cm se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superior pentru fixarea accesoriilor.Manerul telescopic Lewi este mai stabil si mai sigur decat alte..
166,50 LEI 185,00 LEI
stoc furnizor
Maner Telescopic Lewi, 120cm
-10 %
Maner Telescopic Lewi, 120cm se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superio..
106,20 LEI 118,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Lama Cauciuc Lewi Soft, 105cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Lama Cauciuc Lewi Soft, 105cm este o lama de schimb din cauciuc pentru raclete de spalat geamuri Lewi. Lama este realizata dintr-un cauciuc Soft, ce confera aderenta pe suprafata unde se foloseste.Lungimea lamei ofera posibilitatea de a crea 3 rezerve in funtie de dimensiunea racletei de cur..
27,00 LEI 30,00 LEI
stoc furnizor
1 - 14 din 14 produse