Meniu
Cosul tau

Produse Klintensiv

Klintensiv

Fondata in anul 2011, cu capital integral romanesc, compania noastra are ca activitate curenta productia si comercializarea a trei game de produse: Klintensiv – dezinfectanti profesionali, Davera – produse de curatenie si Klintensiv Beauty – produse de ingrijire corporala.
Cred cu tarie in cercetare, inovare si performanta cu resurse autohtone, oferind clientilor lor produse variate, complementare, caracterizate de un standard de calitate superior, similar celor din economiile dezvoltate din UE. Toti dezinfectantii pe care ii comercializeaza sunt avizati de Ministerul Sanatatii, iar procesul de productie este certificat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Acest produs poate fi livrat in easybox
Gel Dezinfectant Maini Virucid Klintensiv, 1L este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele..
45,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Gel Dezinfectant Maini Virucid Klintensiv, 5L este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele..
210,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Gel Dezinfectant Maini Virucid Klintensiv, 500ml este un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de pi..
29,00 LEI
stoc furnizor
1 - 3 din 3 produse