Meniu
Cosul tau

Finixa

Beneficii Masina Polish Rotativa Finixa Electric Polisher:- fabricat profesional pentru industria de ingrijire a vopselei auto- proiectat ergonomic pentru a reduce oboseala in timpul functionarii pe termen lung- unitatea ofera mai multe pozitii portabile, care faciliteaza lustruirea in diferite ungh..
1.173,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Solutie Curatare Maini Finixa Hand Cleaner, 3L:- sapun complet pentru profesionisti.- conceput special pentru indepartarea vopselelor pe baza de solventi si apa, lipici, ulei, grasimi si alte contaminari.- biodegradabil.- contine un agent nutritiv pentru maini si hidratant, pe baza de..
89,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Folie Mascare Transparenta Finixa, 400cm x 300m:- folie HDPE semitransparenta, cu Finixa imprimata pe partea vopsibila- incarcat static si pliat pentru a fi aplicat de o singura persoana- semi-transparent pentru decupare usoara- vine intr-o cutie de dozare usor de utilizat pentru prot..
333,00 LEI
stoc furnizor
Covorase Protectie Plastic Finixa, 380x500mm, 250b perforate pe rola: hidrofobe si puternice - cu acoperire antiderapanta.Cantitate: 1 rola ( 250 buc )..
277,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Banda Dublu Adeziva Finixa Double Sided Tape Red, 15mm x 10m:- banda de baza adeziva acrilica pentru atasarea mulajelor laterale de protectie la vehicule.- contact initial puternic; ofera aderenta superioara la orice temperatura data.- pentru a obtine o aderenta de 100%, asigura-te ca supr..
83,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Banda Dublu Adeziva Finixa Double Sided Tape Red, 12mm x 10m:- banda de baza adeziva acrilica pentru atasarea mulajelor laterale de protectie la vehicule.- contact initial puternic; ofera aderenta superioara la orice temperatura data.- pentru a obtine o aderenta de 100%, asigura-te ca supr..
63,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Banda Dublu Adeziva Finixa Double Sided Tape Red, 9mm x 10m:- banda de baza adeziva acrilica pentru atasarea mulajelor laterale de protectie la vehicule.- contact initial puternic; ofera aderenta superioara la orice temperatura data.- pentru a obtine o aderenta de 100%, asigura-te ca supra..
51,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Banda Dublu Adeziva Finixa Double Sided Tape Red, 6mm x 10m:- banda de baza adeziva acrilica pentru atasarea mulajelor laterale de protectie la vehicule.- contact initial puternic; ofera aderenta superioara la orice temperatura data.- pentru a obtine o aderenta de 100%, asigura-te ca supra..
37,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Banda Dublu Adeziva Finixa Double Sided Tape Red, 4mm x 10m:- banda de baza adeziva acrilica pentru atasarea mulajelor laterale de protectie la vehicule.- contact initial puternic; ofera aderenta superioara la orice temperatura data.- pentru a obtine o aderenta de 100%, asigura-te ca supra..
29,00 LEI
stoc furnizor
Pe baza nanotehnologiei, Pasta Polish Mediu Finixa One Step, 500ml poate lustrui nu numai foarte repede de la abraziv la foarte fin, dar aduce si un grad de luciu de 95%. Un avantaj suplimentar este ca aceasta pasta ramane „umeda” pentru o lunga perioada de timp si reduce la minimum riscul de rezidu..
123,00 LEI
stoc furnizor
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)