Meniu
Cosul tau

Produse Fiac

Fiac

Fiac activeaza de multi ani pe piata internationala, caracterizata printr-o evolutie dinamica in care clientul, cu cerintele si asteptarile sale, este in centrul atentiei. Tocmai prin satisfactia clientului, FIAC isi propune sa-si creasca si sa reinnoiasca produsele, in acelasi timp cu mentinerea caracteristicilor sale de creativitate, flexibilitate si adaptare la cerintele pietei. Tipul de organizatie adoptat de FIAC, pentru a asigura continuitatea calitatii produselor sale si organizarea sa de ansamblu, raspunde tiparelor care impun companiei sa verifice si sa-si masoare propria performanta pentru imbunatatirea continua. Sunt implicate toate nivelurile organizatiei, iar obiectivele si rezultatele astfel obtinute sunt impartasite in intregime.

Kit Accesorii Aer Comprimat Fiac, 9 buc
-10 %
Kit Accesorii Aer Comprimat Fiac, 9 bucContinut:- pistol de umflat roti cu manometru- furtun spiralat 3m- kit aer pentru motociclete si echipamente de agrement- pistol de vopsit si pistol de suflat;Cantitate: 1 set ( 9 buc )..
548,10 LEI 609,00 LEI
stoc furnizor
Pistol de Sablat Fiac
-10 %
Pistol de Sablat FiacBeneficii Pistol de Sablat Fiac:- pistol de sablat cu vas inferior- inchidere cu baioneta- capac plastic- cu cupla rapida tata- capacitate rezervor: 1 l- consum de aer: 200 / 250 l/min la 6 bar- diametru duza: 6 mmCantitate: 1 buc..
134,10 LEI 149,00 LEI
Acest produs poate fi livrat in easybox
stoc furnizor
Pistol Pneumatic de Spalat Fiac
-10 %
Pistol Pneumatic de Spalat FiacBeneficii Pistol Pneumatic de Spalat Fiac:- pistol de spalat cu vas inferior- inchidere cu filet- cu cupla rapida tata- uz profesional;Cantitate: 1 buc..
114,30 LEI 127,00 LEI
stoc furnizor
Manometru Verificare Roti Fiac
-10 %
Manometru Verificare Roti Fiac este un manometru pentru verificat presiunea prevazut cu furtun de cauciuc si cupla cu filet pentru fixare pe ventil auto.Beneficii Manometru Verificare Roti Fiac:- prevazut cu manometru dubla scala, diametru 63 mm, cu protectie de cauciuc- presiune de lucru: 0-12..
58,50 LEI 65,00 LEI
Acest produs poate fi livrat in easybox
stoc furnizor
Pistol de Suflat Tija Lunga Fiac
-10 %
Pistol de Suflat Tija Lunga Fiac este un pistol de suflat din metal cu tija lunga. Prinderea pe furtunul de aer se realizeaza cu cupla rapida tata.Cantitate: 1 buc..
63,90 LEI 71,00 LEI
Acest produs poate fi livrat in easybox
stoc furnizor
Pistol de Suflat cu Debit Reglabil Fiac
-10 %
Pistol de Suflat cu Debit Reglabil Fiac este un pistol de suflat prevazut cu maner plastic rezistent.Beneficii Pistol de Suflat cu Debit Reglabil Fiac:- debitul de aer poate fi reglat prin apasare pe tragaci- prinderea pe furtunul de aer se realizeaza cu cupla rapida tata- consum de aer (6..
56,70 LEI 63,00 LEI
Acest produs poate fi livrat in easybox
stoc furnizor
Pistol de Suflat Tija Scurta Fiac
-10 %
Pistol de Suflat Tija Scurta Fiac este un pistol de suflat din metal cu tija scurta.Beneficii Pistol de Suflat Tija Scurta Fiac:- prinderea pe furtunul de aer se realizeaza cu cupla rapida tata- pentru uz profesional- temperatura de lucru: -5⁰C ÷ 60⁰CCantitate: 1 buc..
49,50 LEI 55,00 LEI
Acest produs poate fi livrat in easybox
stoc furnizor
1 - 7 din 7 produse