Promotii Pro Detailing Promotii Pro Detailing
Categorii
 
Producatori
Informatii

Produsele ce nu se afla in stocul fizic al magazinului, se pot aduce pe comanda in aproximativ 7 - 10 zile lucratoare de la furnizorii externi. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 

Articole

Cum si cu ce sa iti usuci corect masina dupa spalare!

Stim ca am intarziat cu continuarea seriei educationale, dar ne revansam. În timp ce vă bucurați … (citeste mai mult)

Urmeaza spalarea exteriorului auto

In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci prespalarea exteriorului. Acest lucru l-am fac … (citeste mai mult)

Cum si de ce facem prespalarea auto

In postul anterior ti-am aratat cum sa cureti corect jantele, anvelopele si pasajele rotilor cu un … (citeste mai mult)

Sa incepem - Cum sa iti cureti singur rotile masinii rapid si usor

In postul anterior iti spuneam de un proiect menit sa acopere nevoile de baza in intretinerea auto. … (citeste mai mult)

Bazele intretinerii auto - Vrem sa ne cunosti

Salut, Numele meu este Stelian si astazi vreau sa iti spun cateva cuvinte despre magazinul pe care … (citeste mai mult)

Abonare NewsLetter
* Email
Nume 
Aboneaza-te
 

Invertoare Auto

Invertoare Auto

Fie ca detineti o masina, o barca sau o caravana, este normal sa aveti o priza de 230V la bordul vehiculului dumneavoastra de agrement. La urma urmei, ca sa va bucurati pe deplin de vacanta, trebuie sa utilizati si accesoriile electrice pe care le detineti. Problema este ca majoritatea accesoriilor pot fi folosite doar conectate la un curent de 230V, in timp ce bateriile vehiculului pot genera doar 12V sau 24V, iar capacitatea acestora este limitata. Cum puteti transforma curentul de la 12V/24V la 230V? Pur si simplu, prin folosirea unui invertor. Gama completa de invertoare Waeco a fost complet revizuita pentru a se potrivi aplicatiei specifice. In gama de invertoare Waeco, veti gasi invertorul de care aveti nevoie: portabil pentru a putea folosi laptop-ul sau un invertor pentru a putea folosi cuptorul cu microunde sau un filtru de cafea. Toate invertoarele Waeco sunt de calitate inalta si proiectate de a fi folosite foarte usor de catre utilizator.

Nu sunt produse in aceasta categorie.
Copyright © Pro-Detailing.ro 2020