Meniu
Cosul tau

Diverse

Diverse

Diverse obiecte pentru casa, gradina sau atelier.

Maner Telescopic Lewi, 250cm se poate folosi atat pentru curatarea geamurilor cat si a altor suprafete aflate la inaltime. Se poate atasa la raclete, spacluri sau perii. Manerul telescopic este realizat din aluminiu de calitate si este prevazut cu manson ergonomic de sustinere si un con superio..
167,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Mop Profesional Microfibra cu Urechi Esenia, 40cm plat compus din 100 % microfibra este ideala a se folosi pentru curatarea uscata-umeda. Rezerva pentru mopul profesional plat este eficienta si rezistenta in timp, astfel ca va ajuta sa economisiti bani pe termen lung. Datorita buzunarel..
21,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Mop Profesional Microfibra cu Urechi Esenia, 50cm plat compus din 100 % microfibra este ideala a se folosi pentru curatarea uscata-umeda. Rezerva pentru mopul profesional plat este eficienta si rezistenta in timp, astfel ca va ajuta sa economisiti bani pe termen lung. Datorita buzunarel..
23,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Mop Profesional Microfibra cu Urechi Esenia, 60cm sunt extrem de importante deoarece ele pot usura semnificativ procesul de igienizare. De aceea, alegerea unor produse potrivite este esentiala.Beneficii Rezerva Mop Profesional Microfibra cu Urechi Esenia, 60cm:- este fabricata din ..
31,00 LEI
stoc furnizor
Rezerva Mop Profesional Microfibra Esenia, 40cm
-10 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Rezerva Mop Profesional Microfibra Esenia, 40cm este simplu de manevrat si, datorita buzunarelor cu care este dotat, atasarea lui pe diferite suporturi, fie ele din plastic sau din metal, fixe sau telescopice, este extrem de facila. Insertiile de pe suprafata rezervei de mop si firele scurte aj..
15,30 LEI 17,00 LEI
stoc furnizor
1 - 5 din 5 produse