Meniu
Cosul tau

Dezinfectare Maini

Dezinfectare Maini

In aceasta categorie o sa gasesti solutii pentru dezinfectarea mainilor.

Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Maini Virucid Anios Aniosgel 800, 1L face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai. Este ideal pentru dezinfectia maini..
49,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Dezinfectant Maini Virucid Anios Aniosgel 85 NPC, 1L cu actiune virucida totala, face parte din gama de produse elaborate de compania Anios, lider mondial pe segmentul dezinfectantilor medicali, si reprezinta un ajutor pentru dezinfectarea mainilor in centrele medicale, in spitale dar nu numai...
47,00 LEI
stoc furnizor
Acest produs poate fi livrat in easybox
Studiile efectuate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii au demonstrat ca majoritatea infectiilor de natura virala sau bacteriana, se transmit prin contactul cu mainile. In contextul epidemiologic actual, mainile si obiectele folosite regulat au nevoie de o igienizare constanta.Am creat un Apara..
150,00 LEI
stoc furnizor
Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 500ml
-15 %
Intotdeauna igiena este necesara si foarte importanta, nu doar in timpul epidemiilor. Fii responsabil si ai grija de sanatatea ta.Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 500ml este un gel special creat pentru curatarea si protectia mainilor. Trebuie folosit pentru dezinfectia igienica..
19,55 LEI 23,00 LEI
stoc furnizor
Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 5l
-15 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Intotdeauna igiena este necesara si foarte importanta, nu doar in timpul epidemiilor. Fii responsabil si ai grija de sanatatea ta.Gel antibacterian dezinfectant pentru maini Dreissner, 5l este un gel special creat pentru curatarea si protectia mainilor. Trebuie folosit pentru dezinfectia igienica a ..
113,05 LEI 133,00 LEI
stoc furnizor
1 - 5 din 5 produse