Meniu
Cosul tau

Curatare Suprafete

Curatare Suprafete
Agent Curatare Bio pentru Hidrocarburi A&B, 10L cu o formula biologica lichida care combina microorganismele special selectate pentru capacitatea lor de a degrada hidrocarburile (HC) si deseurile organice. Produs dezvoltat printr-un proiect de cercetare pentru tratarea scurgerilor de petrol in z..
533,00 LEI
stoc furnizor
Beneficii Detergent Acizi Organici si Anorganici A&B Acid Cleaner, 10L:- capacitate mare de diluare datorita emulsibilitatii sale in apa si efect de detergent care economisesc produsul si forta de munca- eficacitate: putere mare de curatare si indepartare a depunerilor- utilizare sigura: nu..
323,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Anti-Calcar A&B Anti-Limescale Cleaner, 750ml este un produs cu actiune anti-calcar cu efect anti-depunere, proprietati de dezinfectare si aroma placuta. Produsului i s-a acordat eticheta ecologica europeana ECOLABEL.Beneficii Detergent Anti-Calcar A&B Anti-Limescale Cleaner, 750ml..
35,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Ecologic Parfumat Multi-Pardoseli A&B, 10L ingrediente organice special conceput pentru utilizarea in masinile automate. Formula selectata pentru componentele sale ecologice. Produs parfumat. Beneficiaza de eticheta ecologica europeana.Beneficii Detergent Ecologic Parfumat Mu..
389,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Ecologic si Degresant Industrial A&B, 10L pentru suprafete de mari dimensiuni, masini si curatarea ustensilelor intr-un mod rapid, sigur si eficient. Adecvat in industria alimentara, registrul A1-NSF.Beneficii Detergent Ecologic si Degresant Industrial A&B, 10L:- dozaje: cantitati ..
409,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Ecologic Solvent Zero A&B, 10L cu solventi nepericulosi, cu continut scazut de COV, potrivita pentru curatarea, degresarea si eliminarea petelor de cerneala de pe suprafetele din industrie. O alternativa eficienta la solventii periculosi obisnuiti utilizati in industrie, cum ar fi dicl..
423,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Multi-Uz Enzimatic A&B, 10L este un produs care combina proprietatile biologice enzimatice care degradeaza materialele organice de-a lungul timpului cu proprietati de degresare. Permite curatarea eficienta si degresarea tuturor tipurilor desuprafete rapid, simplu si eficient. Produsul ..
275,00 LEI
stoc furnizor
Detergent Multi-Uz Enzimatic A&B, 750ml este un produs care combina proprietatile biologice enzimatice care degradeaza materialele organice de-a lungul timpului cu proprietati de degresare. Permite curatarea eficienta si degresarea tuturor tipurilor desuprafete rapid, simplu si eficient. Produsu..
37,00 LEI
stoc furnizor
1 - 8 din 8 produse