Meniu
Cosul tau

Becuri

Becuri
Din momentul in care a aparut primul autoturism si pana in zilele noastre, tehnologia a evoluat extrem de mult si intr-un ritm foarte alert si odata cu aceasta si becurile incorporate in sistemul de iluminare al autovehiculelor au devenit din ce in ce mai performante. Astfel, au aparut becuri cu lumina alba, becuri cu lumina galbena, becuri ce imita lumina xenonului, becuri cu xenon, toate acestea intalnesc nevoile dumneavoastra de vizibilitate pentru a conduce cat mai sigur si confortabil posibil.
Bec Auto H7 Mtec Super White - Xenon Effect, 55W, 12V, Set 2 buc
-10 %
Bec Auto H7 Mtec Super White - Xenon Effect, 55W, 12V, Set 2 bucProducator: MTEC Model: Super White Putere: 55 W Tensiune Alimentare: 12 V Temperatura culoare bec: 4350K Soclu: H7Sticla de cuart de inalta calitate. Becuri incarcate cu un amestec de gaz xenon si krypton, avand o culoare deo..
53,10 LEI 59,00 LEI
in stoc
Bmw Spare Bulbs Box - Set Becuri Rezerva
-9 %
Bmw Spare Bulbs Box - Set Becuri Rezerva este un set de becuri ce vine ambalat intr-un cilindru si contine urmatoarele becuri: - semnalizare (toate lampile);  - faza scurta;  - pozitia;  - frana;  - parcare (marsalier);Bmw Spare Bulbs Box - Set Becuri Rezerva este po..
263,90 LEI 290,00 LEI
stoc furnizor (3 - 5 zile)
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)