Meniu
Cosul tau

Aditivi & Tratamente

Aditivi & Tratamente
Datorita prafului din atmosfera si a uzurii, dupa un timp, motoarele nu mai functioneaza la aceeasi capacitate ca la inceput. De aceea, au fost creati aditivii si tratamentele pentru motor. Aditivii sunt cantitati mici de substante chimice (alcooli, eteri) ce sunt adaugati in combustibil pentru a imbunatati cifra octanica sau cetanica si performantele acestora (inhibitori metalici), pentru a reduce frictiunea din interiorul motorului si pentru a prelungi durata de viata a acestuia (detergenti). In unele zone, din considerente geografice, sunt utilizati aditivi chimici sezonieri, precum adaugarea de metanol pentru a preveni inghetarea conductei de combustibil. Tratamentele chimice sunt folosite pentru curatarea interiorului motor si a altor componente vitale functionarii lui.
Aditiv Ulei Etansare Motor Protec Engine Oil Stop Leak, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Etansare Motor Protec Engine Oil Stop Leak, 375ml - combinatia de componente extrem de eficiente si inovatoare regenereaza garniturile din plastic si cauciuc in circuitul de ulei si il mentine moale. Pierderea de ulei prin etansari sau inele pistonului este redusa sau oprita, ceea ce red..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Etansare Ulei Cutie Viteze Protec Gear Oil Stop Leak, 50ml
-9 %
Scurgerea de ulei a angrenajului opreste in mod fiabil pierderea de ulei de pe garniturile cutiilor de viteze manuale. Aditiv Etansare Ulei Cutie Viteze Protec Gear Oil Stop Leak, 50ml protejeaza cutia de viteze impotriva lipsei de lubrifiere si a deteriorarii cauzate de pierderea de ulei. Redu..
19,11 LEI 21,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Cutie Viteze Manuala Protec Easy Gear, 50ml
-9 %
Bariera antifrictiune extrem de eficienta etanseaza toate suprafetele interne ale motoarelor si echipamentelor. Reduce in mod remarcabil uzura si garanteaza o lubrifiere optimizata pe toata gama de temperaturi. Pastreaza etansarile, garniturile arborelui si inelele „o” moi si suple. Aditiv Cutie Vit..
20,93 LEI 23,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Ulei Motor Protec Oil Booster, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Motor Protec Oil Booster, 375ml creste performanta, reduce consumul de ulei si combustibil, frictiunea si uzura, protejeaza impotriva ruginii si coroziunii, previne contaminarea uleiului si a circulatiei lubrifiantilor, neutralizeaza acizii nocivi ai motorului si previne intarirea etansa..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Ulei Cutie Automata Protec Automatic Transmission Conditioner, 375ml
-9 %
Aditiv Ulei Cutie Automata Protec Automatic Transmission Conditioner, 375ml reduce frictiunea, faciliteaza procesul de schimbare si sustine intretinerea garniturilor si a inelelor de etansare. Acest lucru are ca rezultat o schimbare mai usoara si o durata de viata mai lunga. Re-depunerea rasinilor s..
42,77 LEI 47,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Sistem Diesel Protec Diesel System Super Clean, 375ml
-9 %
Aditiv Sistem Diesel Protec Diesel System Super Clean, 375ml este un produs de curatare de inalta performanta pentru toate motoarele diesel, care este optimizat pentru utilizarea in vehicule cu filtre de particule si contine numai ingrediente fara cenusa. Indeparteaza contaminarea cauzata operationa..
44,59 LEI 49,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Protectie si Etansare Motor Protec Nano Engine Protect and Seal, 375ml
-9 %
Solutie Protectie si Etansare Motor Protec Nano Engine Protect and Seal, 375ml creeaza o bariera nano foarte activa in ulei, care protejeaza toate suprafetele interne ale motoarelor si echipamentelor, cum ar fi sistemul de ulei, cutii de viteze manuale si diferentiale. Garniturile, garniturile inela..
53,69 LEI 59,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Cutie Automata Protec, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Cutie Automata Protec, 375ml rezolva si elimina in mod fiabil rasinile, reziduurile de ulei oxidat, depunerile operationale si impuritatile din circuitul de ulei de transmisie. Cutia de viteze automata curata intregul sistem. Are un efect de reducere a zgomotului si asigura o schimb..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml - Supape de inalta performanta si curatator de injectie. Puterea si energia pentru toate motoarele pe benzina.Beneficii Solutie Curatare Injectoare si Supape Protec, 375ml:- imbunatateste performanta motorului- elimina depunerile de carbon de ..
37,31 LEI 41,00 LEI
stoc furnizor
Kit Indepartare Ulei din Radiator Protec Radiator Oil Cleaner 2-C, 188ml
-9 %
Kit Indepartare Ulei din Radiator Protec Radiator Oil Cleaner 2-C, 188ml curata in mod fiabil intregul sistem de racire si indeparteaza dur depunerile uleioase cauzate de garniturile defecte ale chiulasei sau scurgerile de radiatoare. Alte contaminari cauzate operational, de ex. namolul de racire, v..
40,95 LEI 45,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Sistem Diesel Protec Diesel System Cleaner, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Sistem Diesel Protec Diesel System Cleaner, 375ml indeparteaza contaminarea cauzata operational sustinuta in sistemul de alimentare cu combustibil al motoarelor diesel de la rezervor la camerele de ardere. Indeparteaza depunerile de rasina, elibereaza duzele de injectie si pompele de..
42,77 LEI 47,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Etansare Sistem Racire Protec Radiator Stop Leak, 375ml
-9 %
Aditiv Etansare Sistem Racire Protec Radiator Stop Leak, 375ml etanseaza fiabile racitoarele de apa si schimbatoarele de caldura, pompele de apa si supapele care scurg, conexiunile slabite si furtunurile de lichid de racire fisurate fara a infunda sistemul. Utilizarea Aditiv Etansare Sistem Rac..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Filtru Particule Protec DPF Flushing Liquid, 1000ml
-9 %
Solutie Curatare Filtru Particule Protec DPF Flushing Liquid, 1000ml rezolva si elimina toate depunerile de funingine si reziduurile din filtrul de particule. Lichidul de spalare curata usor si poate fi utilizat perfect pe toate piesele din aluminiu, magneziu, zinc si cadmiu. Produsul poate fi utili..
62,79 LEI 69,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Curatare Interior Motor Protec Engine Flush, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Interior Motor Protec Engine Flush, 375ml indeparteaza contaminarea operationala si depunerile de rasina din intregul circuit de ulei si lubrifiere, reziduurile si carbonizarea din inelele pistonului si zona cilindrului superior, neutralizeaza acizii nocivi ai motorului. Acest lucru..
37,31 LEI 41,00 LEI
stoc furnizor
Solutie Intretinere Radiator Protec Radiator Conditioner, 375ml
-9 %
Solutie Intretinere Radiator Protec Radiator Conditioner, 375ml protejeaza aparatul de aer conditionat impotriva ruginii si coroziunii, previne electroliza si cavitatia, lubrifiaza supapele, termostatele si pompele de apa, schimbatoarele de caldura si imbunatateste schimbul de caldura al lichidului,..
30,03 LEI 33,00 LEI
stoc furnizor
Tratament Diesel Antifum Protec Diesel Anti Smoke, 150ml
-9 %
Tratament Diesel Antifum Protec Diesel Anti Smoke, 150ml reduce semnificativ fumul de evacuare si bataile neplacute ale tuturor motoarelor de papetarie si motoare diesel mobile. Creste numarul cetanic de combustibili diesel. Produsul asigura ungerea perfecta a tuturor pieselor in miscare din sistemu..
20,93 LEI 23,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml
-9 %
Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml mentine supapele de admisie, duzele de injectie si camerele de ardere libere de reziduuri de cocs, reduce frictiunea in motor si protejeaza toate suprafetele metalice de coroziune. Aditiv Benzina Protec Guard Fill Petrol, 75ml reduce consumul d..
17,29 LEI 19,00 LEI
stoc furnizor
Tratament Ulei Antifum Protec Oil Anti Smoke, 375ml
-9 %
Amestec inovator de produse care reduce semnificativ generarea de fum si evacuare a funinginei pentru toate motoarele cu 4 timpi, GPL si diesel. Ideal pentru vehicule cu consum ridicat de ulei. Tratament Ulei Antifum Protec Oil Anti Smoke, 375ml asigura o lubrifiere optima a tuturor partilor in misc..
35,49 LEI 39,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Radiator Protec Radiator Flush, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Radiator Protec Radiator Flush, 375ml elimina depunerile operationale din intregul sistem de racire. Indeparteaza, de asemenea, depunerile de var si blana, protejeaza impotriva ruginii si coroziunii, dizolva namolul periculos al radiatorului si curata racitoarele de apa, cazanele si ..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Protectie Sistem Directie Protec Power Sterring Nano Protect, 100ml
-9 %
Aditiv Protectie Sistem Directie Protec Power Sterring Nano Protect, 100ml cu formula inovatoare bazata pe cea mai recenta nanotehnologie. Bariera anti-frecare Nano extrem de eficienta protejeaza toate suprafetele interne ale sistemului de servodirectie si diferentialele impotriva uzurii. Formula ex..
26,39 LEI 29,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Benzina Sonax Fuel System Cleaner, 250ml
-9 %
Aditiv curatare sisteme de alimentare pentru motoare pe benzina - Aditiv Benzina Sonax Fuel System Cleaner, 250mlProdus de calitate Sonax; aditiv puternic care ajuta sistemul de alimentare pentru a obtine performanta maxima.Curata carburatorul, supapele de admisie, camera de ardere, galeri..
30,03 LEI 33,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Ulei Sonax Oil Enhancer, 250ml
-9 %
Aditiv Ulei Sonax Oil Enhancer, 250ml este un aditiv pentru ulei conceput pentru a reduce frecarea si uzura sistemului motorului. Adaugarea unei formule anti-frecare de inalta performanta creeaza o pelicula de lubrifiere extrem de rezistenta pe toate suprafetele de frecare si in miscare, mentinand o..
33,67 LEI 37,00 LEI
in stoc
Aditiv Motorina Sonax Diesel System Cleaner, 250ml
-9 %
Beneficii Aditiv Motorina Sonax Diesel System Cleaner, 250ml:- ideal pentru prevenirea si remedierea defectelor- permite o combustie optima, economiseste combustibil si creste eficienta de lucru- indeparteaza depunerile din duzele de injectie si in zonele camerei de combustie a pistonului- curata in..
31,85 LEI 35,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Filtru Particule Protec DPF Super Clean, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Filtru Particule Protec DPF Super Clean, 375ml de mare putere pentru filtrele de particule diesel este o solutie speciala de aditivi diesel, care este utilizata ca ajutor de regenerare in sistemele de filtrare a particulelor diesel. Reduce temperatura de aprindere a funinginei colect..
39,13 LEI 43,00 LEI
stoc furnizor
Aditiv Curatare Sistem Common-Rail Diesel Protec, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Sistem Common-Rail Diesel Protec, 375ml se foloseste pentru curatarea sistemelor Common-Rail ale motoarelor diesel. Adaugati aditiviul in rezervor inainte de alimentarea cu combustibil.Cantitate: 375 ml..
42,77 LEI 47,00 LEI
in stoc
Aditiv Curatare Sistem Alimentare Benzina Protec Fuel Line Cleaner, 375ml
-9 %
Aditiv Curatare Sistem Alimentare Benzina Protec Fuel Line Cleaner, 375ml se utilizeaza pentru curatarea sistemelor de alimentare cu benzina. Poate fi utilizat pentru motoarele masinilor, motocicletelor, barcilor, etc. Adaugati aditivul in rezervor inainte de alimentarea cu combustibil.Cantitate: 37..
36,40 LEI 40,00 LEI
stoc furnizor
Spray Curatare Filtru Particule Protec DPF Catalyst, 400ml
-9 %
Spray Curatare Filtru Particule Protec DPF Catalyst, 400ml dizolva si inlatura toti contaminantii si rezidurile din filtrul de particule. Nu este necesara demontarea acestuia. Produsul elimina orice probleme de performanta provocate de filtrul de particule.Atentie: Motorul trebuie sa fie la temperat..
60,97 LEI 67,00 LEI
in stoc
Solutie Curatare Sonda Lambda si Catalizator Protec Oxicat, 375ml
-9 %
Solutie Curatare Sonda Lambda si Catalizator Protec Oxicat, 375ml contine o tehnologie noua de decarbonizare a motorului. Oxicat dizolva rasini, depuneri de carbon, dar si alti contaminanti care impiedica buna functionare a sondei lambda precum si a catalizatorului. Curata cu succes intregul sistem ..
33,67 LEI 37,00 LEI
in stoc
Solutie Curatare Filtru de Aer K&N 99-0621, 946ml
-9 %
Solutie Curatare Filtru de Aer K&N 99-0621, 946ml se poate folosi pentru curatarea filtrelor sport de aer.Cantitate: 946 ml..
59,15 LEI 65,00 LEI
in stoc
Solutie Curatare Motor Liqui Moly Engine Flush, 300ml este o solutie foarte eficienta pentru curatarea interiorului motorului de depunerile dificile. Toate tipurile de reziduuri solubile in ulei si insolubile in ulei sunt aduse in suspensie si indepartate in timpul urmatorului schimb de ulei. Un mot..
29,00 LEI
in stoc
Solutie Curatare Filtru Aer Motul A1, 5L
-9 %
Solutie Curatare Filtru Aer Motul A1, 5L curata toate tipurile de filtre de aer din spuma. Indeparteaza eficient praful, noroiul, nisipul, uleiul, pentru o carburare mai buna. Spre deosebire de benzina, acest produs nu deformeaza si pietrifica filtrul. Dupa curatarea filtrului se recomanda utilizare..
213,85 LEI 235,00 LEI
stoc furnizor (3 - 5 zile)
Spray Ulei Filtru Aer Motul A2, 400ml
-9 %
Spray Ulei Filtru Aer Motul A2, 400ml este un lubrifiant albastru, special creat pentru intretinerea filtrelor de aer spumante ale motocicletelor off-road si ATV-urilor. Imbunatateste eficienta filtrului de aer pentru o carburare mai buna. Retine efectiv praful, noroiul si nisipul. Impiedica intrare..
53,69 LEI 59,00 LEI
stoc furnizor
Ulei Filtru Aer Motul A3, 1L
-9 %
Ulei Filtru Aer Motul A3, 1L este un lubrifiant albastru, special creat pentru intretinerea filtrelor de aer spumante ale motocicletelor off-road si ATV-urilor. Imbunatateste eficienta filtrului de aer pentru o carburare mai buna. Retine efectiv praful, noroiul si nisipul. Impiedica intrarea apei in..
68,25 LEI 75,00 LEI
in stoc
Adeviz Oglinda Retrovizoare Bison Car Mirror, 2ml este ideal pentru lipirea oglinzii retrovizoare cu baza metalica pe parbriz.Cantitate: 2 ml..
51,00 LEI
in stoc
CRC Adeziv Extra Lock 50ml este un adeziv de mare putere folosit la imbinari filetate.Cantitate: 50 ml..
93,00 LEI
in stoc
CRC Adeziv Soft Lock 50ml este un adeziv ce blocheaza imbinarile filetate care vor mai fi demontate.Cantitate: 50 ml..
93,00 LEI
stoc furnizor
Afişare 1 - 36 din 63 (2 pagini)