Meniu
Cosul tau

Colectia Biciclete BMW

Colectia Biciclete BMW

Pentru clipa in care ajungi in varful pantei, de unde ppoti admira un peisaj mirific. Pentru coborarea unei pante care va fi la fel de provocatoare ca si urcarea. Pentru clipa in care un copil traieste pentru prima oara sentimentul extraordinar al mersului pe bicicleta. Acestea sunt momentele pentru care inginerii BMW proiecteaza si biciclete. Ei fac acest lucru de mai bine de 60 de ani. In 1950 a fost inregistrat prima data un patent pentru un cadru de bicicleta din aliaj usor, proiectat de BMW. Au urmat si alte inovatii, printre care BMW Top Tech in 1996, prima bicicleta pliabila Mountain Bike cu dubla suspensie, si seria BMW Q-Bike in 1999, echipata cu un cadru patentat si mecanism de pliere. Bicicleta pentru copii BMW Kids a fost lansata in anul 2003. Datorita cadrului sau unic, aceasta poate fi transformata din bicicleta fara pedale in bicicleta obisnuita, cu pedale.

Casca Protectie Bicicleta BMW
-9 %
Casca Protectie Bicicleta BMW de inalta calitate, realizata din ABS. Inchiderea magnetica sub barbie face casca usor de utilizat. Reflectoarele si triunghiul albastru deschis montat in spate cu LED-uri rosii promit o vizibilitate foarte buna. Casca Protectie Bicicleta BMW are aerare optima si plasa ..
526,89 LEI 579,00 LEI
stoc furnizor (3 - 5 zile)
Sistem Antifurt Bicicleta BMW
-9 %
Sistem Antifurt Bicicleta BMW este realizat din otel inoxidabil, calit, cu un strat moale bicomponente si doua bare groase de 5 mm. Cilindru de blocare este de inalta calitate si are 2 chei.Lungime: 90 cmMaterial: OtelGreutate: 1.05 kgCantitate: 1 buc..
386,75 LEI 425,00 LEI
stoc furnizor (3 - 5 zile)
BMW Kidsbike - Bicicleta Copii
-9 %
BMW Kidsbike - Bicicleta Copii este un pushbike si o bicicleta, totul intr-una singura. BMW Kidsbike - Bicicleta Copii ofera una dintre cele mai avansate metode de invatare a copiilor mersul pe bicicleta, fara stabilizatori, permitandu-le sa invete a-si tine echilibrul de la o varsta foarte frageda...
1.755,39 LEI 1.929,00 LEI
stoc furnizor (7 - 10 zile)
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)