Meniu
Cosul tau

Produse Cartechnic

Cartechnic

Cartechnic, marca privata a ATR a fost pe piata de la mijlocul anilor '90. Cu Cartechnic, ATR si partenerii sai de vanzari ofera clientilor o alternativa la preturi mai mici decat cea a producatorilor existenti la o calitate comparabila. Produsele Cartechnic sunt vandute de partenerii de distributie ATR acasa si în strainatate.

Solutie Intretinere Chedere JMC Gummi-Pflege, 75ml
-13 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Solutie Intretinere Chedere JMC Gummi-Pflege, 75ml - strat de protectie fara silicon pentru etansarile din cauciuc: chedere, garnituri, etc  - utilizare usoara datorita aplicatorului din burete;  - protejeaza fiabil, chiar si impotriva inghetarii;  - elimina zgomotele produ..
20,01 LEI 23,00 LEI
in stoc
Antigel Rosu Concentrat Drivemax G12 Plus, 1L
-13 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Antigel Rosu Concentrat Drivemax G12 Plus, 1L este un produs pe baza de etilglicol. Nu contine substante potential nocive precum nitriti, amine si fosfati si nu contine silicati. Protejeaza impotriva coroziunii si a cavitatiei. Produsul ofera protectie ce nu necesita intretinere impotriva inghetului..
17,40 LEI 20,00 LEI
stoc furnizor
Cartechnic CT12 Plus - Antigel Rosu Concentrat 20L
-13 %
Cartechnic CT12 Plus - Antigel Rosu Concentrat 20L este un produs pe baza de etilglicol. Nu contine substante potential nocive precum nitriti, amine si fosfati si nu contine silicati. Protejeaza impotriva coroziunii si a cavitatiei. Produsul ofera protectie ce nu necesita intretinere impotriva inghe..
300,15 LEI 345,00 LEI
stoc furnizor
Cartechnic CT12 Plus - Antigel Rosu Concentrat 5L
-13 %
Acest produs poate fi livrat in easybox
Cartechnic CT12 Plus - Antigel Rosu Concentrat este un produs pe baza de etilglicol. Nu contine substante potential nocive precum nitriti, amine si fosfati si nu contine silicati. Protejeaza impotriva coroziunii si a cavitatiei. Produsul ofera protectie ce nu necesita intretinere impotriva inghetulu..
101,79 LEI 117,00 LEI
stoc furnizor
1 - 4 din 4 produse