Meniu
Cosul tau

Bottari

Bottari
Oglinda Retrovizoare cu Camera Video Bottari cu ecran LCD de 2.8". Se prinde pe oglinda retrovizoare a masinii.Cantitate: 1 buc..
249,00 LEI
stoc furnizor
Set Huse Universale Fata Bottari Vector, Negru / GriCantitate: 1 set ( 2 buc )..
103,00 LEI
stoc furnizor
Cric Hidraulic Bottari Lift, 10T are o capacitate maxima de ridicare de 10T.Cantitate: 1 buc..
219,00 LEI
stoc furnizor
Pad Anti - Alunecare Bottari Sticky este realizat astfel incat sa se potriveasca oricarui bord de masina. Se fixeaza prin lipire si nu permite alunecarea obiectelor puse pe suprafata lui.Cantitate: 1 buc..
11,00 LEI
stoc furnizor
Manusa Piele / Microfibra Bottari Duet pentru spalarea autoturismului realizata dintr-un material moale. cu microfibre sintetice pe o parte si cu piele de calitate pe cealalta parte. Are capacitate mare de inglobare a mizeriei.Cantitate: 1 buc..
21,00 LEI
stoc furnizor
Laveta Piele Caprioara Sintetica Bottari Dainella, 40 x 35 cm este realizata din piele sintetica de calitate foarte absorbanta ce nu lasa scame sau urme. Produs ideal pentru curatarea masinii fara a o deteriora.Cantitate: 1 buc..
11,00 LEI
stoc furnizor
Laveta Piele Caprioara Bottari Leather, 26x37cm este realizata din piele absorbanta ce nu lasa scame sau urme. Produs ideal pentru curatarea masinii fara a o deteriora.Cantitate: 1 buc..
31,00 LEI
stoc furnizor
Compresor Auto Bottari Strong, 12V functioneaza la 12V si contine diverse accesorii cu ajutorul carora se pot umfla anvelopele auto. de motociclete. biciclete. mingi. saltele pneumatice. barci pneumatice . etc.Cantitate: 1 buc..
71,00 LEI
stoc furnizor
Vesta Reflectorizanta Bottari Jacket, Portocalie confectionata din poliester fluorescent. cu 2 benzi reflectorizante si inchidere cu velcro. Marime universala.Cantitate: 1 buc..
19,00 LEI
stoc furnizor
Laveta Microfibra Bottari Microfiber, 30 x 40 cm este realizata dintr-un material de calitate cu microfibre. foarte absorbanta ce nu lasa scame sau urme. Produs ideal pentru curatarea masinii fara a o deteriora.Cantitate: 1 buc..
11,00 LEI
stoc furnizor
Aplicator din Microfibra Rectangular Bottari este realizat dintr-un material cu microfibre de calitate foarte absorbant ideal pentru curatarea masinii fara a o deteriora. Dimensiuni: 12x8x4cm.Cantitate: 1 buc..
11,00 LEI
in stoc
Ventilator Auto Bottari Windy, 12V este realizat dintr-un plastic rezistent ce poate fi alimentat de la bricheta masinii.Cantitate: 1 buc..
53,00 LEI
stoc furnizor
Termometru Digital Interior / Exterior Bottari Dual Thermo poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior. Termometru functioneaza cu baterie.Cantitate: 1 buc..
53,00 LEI
stoc furnizor
Suport Auto Pahar Bottari Windrink este compatibil cu orice tip de pahar. Sistemul de prindere este usor si accesibil pentru toate autoturismele.Cantitate: 1 buc..
19,00 LEI
stoc furnizor
Suport Auto cu Ventuza Bottari Black este realizat dintr-un material rezistent la socuri si este compatibil cu orice model de telefon mobil. MP4. PDA sau GPS. Se prinde cu ajutorul ventuzei.Cantitate: 1 buc..
41,00 LEI
stoc furnizor
Set Trepied Auto Bottari 3 Piedi, 2 buc este fabricat astfel incat sa poata sustine o capacitate de 2 tone.Cantitate: 1 set  ( 2 buc )..
175,00 LEI
stoc furnizor
Set Sigurante Auto Bottari, 12VSetul este compus din sigurante: 5A, 7.5A, 10A, 15A, 20A, 25A si 30ACantitate: 1 set ( 49 buc )..
41,00 LEI
stoc furnizor
Set Protectie Portiera Reflectorizant Bottari, 2 buc sunt realizate dintr-un material rezistent. compatibil cu orice tip de automobil. Aparatorile pentru usi sunt reflectorizante si au dimensiunea de 13.5cm.Cantitate: 1 set ( 2 buc )..
11,00 LEI
stoc furnizor
Set Protectie Portiera Bottari, 4 buc sunt realizate dintr-un material rezistent la lovituri. Compatibil cu orice tip de automoturism. aparatorile pentru usi se fixeaza cu ajutorul unui adeziv special. Disponibil pe argintiu.Cantitate: 1 set ( 4 buc )..
33,00 LEI
stoc furnizor
Set Huse Universale Bottari Vector, Negru / Rosu este un set de huse de scaun universale. Este realizata dintr-un material textil elastic. care permite montarea cu usurinta si mularea huselor pe toate tipurile de scaune auto prin montarea cu ajutorul benzilor elastice.Cantitate: 1 set ( Fata / ..
193,00 LEI
stoc furnizor
Set Huse Universale Bottari Vector, Negru / Gri este un set de huse de scaun universale. Este realizata dintr-un material textil elastic. care permite montarea cu usurinta si mularea huselor pe toate tipurile de scaune auto prin montarea cu ajutorul benzilor elastice.Cantitate: 1 set ( Fata / Spate ..
193,00 LEI
stoc furnizor
Set Huse Universale Bottari Spiderweb, Rosu / Negru este un set de huse de scaun universale. Este realizata dintr-un material textil elastic. care permite montarea cu usurinta si mularea huselor pe toate tipurile de scaune auto prin montarea cu ajutorul benzilor elastice.Cantitate: 1 set ( Fata / Sp..
233,00 LEI
stoc furnizor
Set Huse Universale Bottari Jaquard, Negru / Gri este un set de huse de scaun universale Embroidery. Este realizata dintr-un material textil elastic. care permite montarea cu usurinta si mularea huselor pe toate tipurile de scaune auto prin montarea cu ajutorul benzilor elastice.Cantitate: 1 set ( F..
103,00 LEI
stoc furnizor
1 - 36 din 144 produse