Promotii Pro Detailing Promotii Pro Detailing
Categorii
 
Producatori
Informatii

Produsele ce nu se afla in stocul fizic al magazinului, se pot aduce pe comanda in aproximativ 7 - 10 zile lucratoare de la furnizorii externi. Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Nu suntem responsabili de eventuale erori de afisare a caracteristicilor sau pretului produselor. Pretul si specificatiile tehnice pot fi modificate fara o notificare in prealabil. Preturile afisate au titlu de propunere de oferta si acceptarea lor prin plasarea unei comenzi nu constituie obligatie contractuala decat in momentul confirmarii prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

 

Articole

Cum si cu ce sa iti usuci corect masina dupa spalare!

Stim ca am intarziat cu continuarea seriei educationale, dar ne revansam. În timp ce vă bucurați … (citeste mai mult)

Urmeaza spalarea exteriorului auto

In postul anterior ti-am aratat cum si de ce sa faci prespalarea exteriorului. Acest lucru l-am fac … (citeste mai mult)

Cum si de ce facem prespalarea auto

In postul anterior ti-am aratat cum sa cureti corect jantele, anvelopele si pasajele rotilor cu un … (citeste mai mult)

Sa incepem - Cum sa iti cureti singur rotile masinii rapid si usor

In postul anterior iti spuneam de un proiect menit sa acopere nevoile de baza in intretinerea auto. … (citeste mai mult)

Bazele intretinerii auto - Vrem sa ne cunosti

Salut, Numele meu este Stelian si astazi vreau sa iti spun cateva cuvinte despre magazinul pe care … (citeste mai mult)

Abonare NewsLetter
* Email
Nume 
Aboneaza-te
 

Siguranta & Confort Auto

Siguranta & Confort Auto
Aceasta categorie se refera la toate lucrurile care ar putea imbunatati siguranta si confortul dumneavoastra atunci cand conduceti un autovehicul. In intampinarea nevoilor dumneavoastra, aceasta categorie include senzori de parcare pentru ca parcarea masinii sa nu mai fie o corvoada, pilot automat pentru ca la drum lung masina sa mearga pentru dumneavoastra, inchidere centralizata pentru a nu mai sta cu grija atunci cand nu sunteti langa masina dumneavoastra, alarme pentru a fi avertizat atunci cand se intampla ceva cu autoturismul dumneavoastra, incalzire si ventilatie pentru un comfort maxim atunci cand sunteti la volan etc.

Alege subcategoria

Copyright © Pro-Detailing.ro 2020